Gemakkelijk bestellen, ook als je een artikel dat niet op de site of in de app staat wil hebben, kun je dat als opmerking erbij zetten en klaar is kees.
easy and on time delivery
Alles zoals besteld zeer goede service en vriendelijke medewerker
De online bestellingen eerden altijd netjes geleverd. De kratjes zijn niet te zwaar en alles is netjes. Er wordt altijd eerst doorgenomen of er artikelen veranderd zijn.
vriendelijk behulpzaam personeel
Producten niet vers , of niet leverbaar . Vervanging duurder .
goede service en prima hulp waar nodig.
The delivery person was very friendly as the other delivery persons! They were very friendly! The service is really great! Thank you!
Het assortiment en de kwaliteit van PLUS zijn goed. De bezorging laat niets te wensen over. Vriendelijk personeel, altijd op tijd en goed verzorgd. Na de laatste update is de website er niet beter op geworden; in tegendeel. Een wekelijkse ergernis!
Eerste keer besteld en is prima bevallen. Kwaliteit en versheid goed. Zeker voor herhaling vatbaar
Lekker makkelijk en prima service
de service bij plus is heel goed, als er een probleem met mijn bestelling is, wordt dat bij de volgende bestelling opgelost
Ipv verpakken aspergesoep, tomatensoep geleverd....die word niet gegeten...
Altijd fijn en sociaal,fantastische bezorger!
Nette en vriendelijke bezorger. Boodschappen netjes verzorgd en afgeleverd. Tussen de afgesproken tijd.
Keurig verpakt, netjes op tijd, verse producten, niets mis mee.
De bezorgers zijn super aardig en de prdukten meestal goed. Het komt de laatste tijd wat minder voor, maar vaak waren spullen er niet. Ook wordt niet altijd rekening gehouden met de versheidsdatum van een product. Ik woon alleen en dan krijg ik niet de kans tijdig alle producten op te maken. Maar tot nu toe vind ik Plus de beste van al de supermarkt bezorgdiensten. Groeten, M. roijakkers
Ideale service zo jammer dat ze noodgedwongen met bezorgen moeten stoppen . Wij gaan kijken of wij nu kunnen bestellen en dan ophalen want de artikelen zijn zo goed.
Dit is al de 3e keer dat ik ben gebeld of bij de deur hoor dat veel niet leverbaar is. Natuurlijk hebben ze vervangende producten maar dat gaat niet samen met de aanbiedingen.. dit keer was grotendeels niet op voorraad. Dus veel aanbiedingen zijn verloren gegaan.
Verzorging en bezorging is prima, geen klachten. Dit is netjes verzorgd. Heel jammer dat niet alles wat in de winkel te krijgen is, je online terug kunt vinden.
Fijn om online te winkelen bij de Plus
De bezorging is altijd echt goed!!!, producten moet ik de laatste tijd wel goed in de gaten houden hoe ze geleverd worden!
Jammer dat een product niet voorradig was.