Vaak word niet alles geleverd wat je besteld of te weinig
Vlotte levering van mijn online bestelling Blij mee: dank
Het is jammer dat niet alles online staat en als ik dan in de winkel kom dan is het er wel.
Sinds de nieuwe app ontvang ik geen bestelbevestiging meer in mijn mail. Ook ontbreekt de kassabon zowel digitaal als op papier. Vaak wordt er geen alternatief geleverd, ondanks dat de app aangeeft dat dit wel het geval is. App is heel traag geworden, vindt niet alle producten en past zelf de aantallen aan. Ook werkt de track and trace niet meer.
prima service vriendelijke bezorger fijne berzorgvakken/tijden om te kiezen
Altijd op en tijd en het is zo gebeurd
Fijne levering, makkelijk te bestellen, max 24 uur wachten voor een beschikbare levering. Ideaal. Daar waar mensen werken worden ook wel eens fouten gemaakt. En daar is ook niks mis mee. In 5 jaar (bestel 2 a 3x per maand soms) is het nog op 2 handen te tellen. Even een telefoontje en het wordt opgelost.
Goed bevallen
Slechte datums en dingen waren kapot....
Ik ben zeer tevreden
Alles netjes en correct bezorgd
Zeer klantvriendelijk
Met een groep (20 personen) in de buurt van deze Plus een lang weekend en bij Martijn & Claudia van den Berg boodschappen besteld. In de ochtend van de levering werd er gebeld dat er 2 dingen niet geleverd konden worden maar er werd meteen een goed alternatief geboden. Keurig op tijd geleverd door een zeer vriendelijke man!! Ga hier dus boodschappen doen of laat het bezorgen. Een aanrader!!
Aardige bezorger ben blij als ik niet zelf mijn boodschappen kan doen
Het online bestellen ging goed al.waren er ook wel produkten die niet geleverd konden worden. Vooral vers producten zoals maaltijden. Bij levering bleek dat ik vd kratten statiegeld moest betalen. Het was op een vakantiehuis dus dat is niet handig. Ik was hier niet van op de hoogte
Om van de aanbiedingen van Plus Jongenotter te kunnen profiteren moet je zondag om 10 uur voor de winkel staan. Ik heb nu op dinsdag de boodschappen laten bezorgen en de aanbiedingen waar ik op zat te wachten, de kersen en de lipton icetea green waren al weer op. Ik kon niet op maandag laten bezorgen want die zat al vol. Bestellen bij de PLUS is iedere keer weer een teleurstelling.
uitstekend
Jammer dat het met de zegels niet goed gaat heb mijn oranje hempie zegels niet ontvangen wel door gegeven op papier .
Prettige bezorgers, en heel fijn dat Plus altijd zorgvuldig de spullen inpakt, da’s bij andere bezorg supers wel anders. Hier netjes de zware spullen onderin de krat en kwetsbare erbovenop.
Ik bestel al 6 jaar mijn boodschappen bij Plus. De laatste maanden is het een en al ergernis over de boodschappen. Als ik jong belegen kaas bestel wil ik beslist geen oude kaas daarvoor in de plaats. Geef dan jong belegen kaas van een ander merk. 3Pizzas hawai wil zeker niet zeggen 2 hawai en een andere. Als ik minstens 12 zegels krijg voor de boodschappen is het onbegrijpelijk dat ik geen enkele zegel heb gekregen. Zo is er altijd iets de laatste maanden. Ik weet niet of er andere mensen verantwoordelijk zijn dan die tijd daarvoor. Deze klant ben je nu kwijt maar dat zal jullie niet zo interesseren. Ik ga wel een klacht indienen bij het hoofdkantoor van Plus Wilma van Erve
Ik heb geen zegels gehad maar wel voor betaald, in de app kan ik geen bericht achterlaten. Ook is de tht vaak erg aan de korte kant
Super vriendelijke medewerker altijd !!
Voor niets zitten te wachten op de levering. Ineens staat in de app dat geleverd is. Geen extra mail ontvangen waardoor. Ook geen voicemail. Gelukkig is betaling bij levering.
relaxte en prettige bezorging.
Teleurstellend. Rundvlees besteld een groot en klein pak . word er als alternatief 2 grote pakken bezorgd . Veel duurder en maar een dag nog houdbaar Ik hoop dat jullie dit netjes oplossen anders valt me dit erg tegen