Ondanks het herhaaldelijk doorgeven aan PLUS blijft het systeem knudde. Voorbeelden heb ik de winkel al doorgegeven, maar er verandert helaas niets. Voorbeeld: ik wil stofzuigerzakken bestellen, ga naar de zoekfunctie en wat krijg je als antwoord? Blikken erwtensoep, inlegkruisjes, moet je dat soms in je stofzuiger doen? Ander voorbeeld: ik zoek op erwtensoep in blik 130 cc. Wat krijg ik als antwoord: Bolsius stompkaars, Lupack soepballetjes, Plus knoflooksaus, Fancy kipsate. Zo kan ik helaas meerdere voorbeelden geven, alles doorgegeven in de winkel maar er treed geen verbetering op. Ik denk er hard over om maar naar Albert Heijn te gaan, ondanks de vele jaren dat we klant zijn. [email protected]
Zie hierboven...
Goede service, vriendelijke bezorger. Goede houdbaarheidsdatum op de geleverde spullen
Vriendelijke bezorger, goede boodschappen. Echter de frambozen beschimmeld en helaas weer niet alles op voorraad.
Er wordt zelden een bestelling geleverd die compleet is. Merk dat het me nu wel begint te storen. Aanbiedingen vaak niet op voorraad. Ontevreden!!
altijd de boodschappen op tijd en wij zijn zeer tevreden
Alles staat netjes klaar. Inladen en weg..
Goede service en uitstekende bezorging.
mooi bedrijf e n goede service
Helaas een aantal artikelen niet op voorraad. Personeel heeft naar goede alternatieven gekeken.
Bestel al een aantal jaren .ben hier zo blij mee met mijn Plus supermarkt.ben beperkt en zo kom ik toch aan mijn boodschappen en hoef ik niet aan een ander te vragen voor mijn boodschappen .heel vriendelijk personeel .super winkel
Goede vlotte service. Er wordt geleverd wat gevraagd wordt
Goede service top personeel goede kwaliteit Alleen 1 aandachtspunt is de aanbiedingen bijv als en 2 halen 1 betalen is er geen 2 meer zijn dan krijg ik er 1 en dat is jammer dit had ik vandaag met de vanDijk is toch 10 euro wat ik misloop en dat is jammer
De eerste paar keer hoef ik geen bezorgkosten te betalen omdat ik een nieuwe klant ben. Top! Levering kwam na de afgesproken tijd, maar dit werd vooraf keurig met excuses telefonisch doorgegeven. Artikelen zijn geheel naar wens en statiegeldblikjes en -flessen werden ingenomen en gelijk afgerekend. Ondanks dat de bezorger laat was, was hij vriendelijk, beleefd en geduldig. Kortom: uitstekende ervaring.
DE BOODSCHAPPEN (zover als deze er ook zijn) altijd goed afgeleverd
Echt een goeie plus jonguh
ik moet wel meer dan 2 weken tevoren een tijdslot reserveren voor de bezorging
Altijd weer heerlijk om boodschappen te bestellen en ze bij je bezorgt worden!!
Ik vind de app erg traag reageren. Dat is erg vervelend. Heb hem al eens opnieuw geïnstalleerd maar dat helpt niet.
Product bijna nergens verkrijgbaar, maar bij Plus online besteld en opgehaald. Super handig!
Altijd goed netjes op tijd Iets vergeten na sluiten app even telefoontje naar winkel en wordt voor gezorgd
Sinds mijn operatie in oktober 2022 laat ik vrijwel iedere week mijn boodschappen thuis bezorgen
was oke
Zoals het hoort, besteld en correct en vriendelijk afgeleverd. in principe beveel ik nooit diensten en/of producten aan. Het is ieders persoonlijke voorkeur. Mijn man en ik zijn er tevreden mee. Als anderen om onze mening vragen zeggen wij dit ook.