Ik vind het fijn dat de plus zo snel kan bezorgen en goede aanbiedingen heeft. Fruit en groente is echter niet altijd goed. Of het is al beschimmeld of het is al ontzettend rijp, waardoor een weekboodschap niet altijd handig is om te bezorgen.
Je besteld iets dat in de aanbieding is en vervolgens wordt ik gebeld dat er een maximaal aantal artikelen per klant mee mag. Dit begrijp ik nog. Vervolgens kom ik de winkel binnen, wachten en wachten en vervolgens komt er een zwak leugen van we hebben je geprobeerd te bellen, maar er is waarschijnlijk hadden we een verkeerde nummer (terwijl ze in de ochtend wel een goede nummer hadden), het product is op helaas.
Goeie service en prima producten
Snelle service ook aangegeven telefonisch dr producten niet op voorraad waren en alternatieve producten aangeboden en extra producten kunnen toevoegen
ik waardeer de houdbaarheidsdatum en geleverde producten
lieve bezorgers
Bestellen ging eenvoudig
De bezorgjongen sprak perfect Nederlands En kon helpen waar hij helpen kon, en ook met het afrekenen 1 jammer is, Een bezorger ( ster ) van wie dan ook krijgen van mij altijd 1 of 2 euro voor hun goede hulp, en deze bezorger , vond dat niet nodig , Nou ja zijn keuze , Maar hij was zeer correct , en een verzorgd persoon, 100 %
De bezorger die gisteren kwam had al meteen de mededeling dat er 4 artikelen niet leverbaar waren, daarnaast ook nog eens 3 artikelen waarvoor een alternatief was meegenomen.. Heb daar wel gewoon de normale prijs voor moeten betalen, terwijl de artikelen die ik besteld had, in de actie waren.
Aardige bezorger die keurig optijd de boodschappen aan huis kwam leveren.
Graag doen we een beroep op de plus organisatie om de bezorging ivanuit winkel Plus Zuidwijk te handhaven. Wij kunnen dat niet missen! Het lijkt me goed om vanuit meerdere filialen een bezorgunit te creeren om toch de thuiszorg klanten te behouden. Alvast bedankt en graag een reactie? Met vriendelijke groet, Wil en Josien de Ben
Komen vaak op het laatste moment als je tussen 10 en 12 uur afgesproken is .Komen ze om 12.00 krijg je op het laatst een mailtje
Netjes geholpen. Alles goed geleverd
Producten voor gratis verzending waren ook op
Alleen website beschrijving producten niet duidelijk. Wc papier niet hoeveel rollen bijvoorbeeld en nog meer dingen. Verbeter puntje.
Bestellen gaat makkelijk bezorging ook op tijd echter geen melding van ontbrekende producten.Dit ervaar ik als erg vervelend.Ook vervangende producten gehad maar geen melding hiervan.
top
Boodschappen ok. ook versheid en houdbaarheidsdatum. Prettig, dat je online kunt zien, wanneer bezorger komt.
Goed en toppie
Heel gemakkelijk boodschappen doen. Scheelt een hoop gesleep met zware flessen etc. En het weer speelt op dit moment van schrijven ook al niet mee.
Ik heb tot 2x toe een bestelling gedaan die dan een week of een paar dagen later bezirgd zou worden. Tot 2x toe krijg ik op de dag van de bezorging telefoon dat mijn spullen niet op voorraad zijn en dat ze die dus moeten bestellen en dan is de bezorging een dag later. Mensen vragen vrij van werk om thuis te zijn voor de bezorging en dan belle ze dezelfde dag af? Wat een belabberd systeem dat er de dag zelf pas naar de bestelling word gekeken!
Boodschappen besteld 5 dagen van te voren om Pinksterdrukte te voorkomen in Anjum op vakantie adres. Vijf artikelen waren niet voorradig zoals brood en kaas. Er waren geen alternatieven aangeboden of ik zelf maar in de winkel wilde gaan kijken . Bleek dat er nog genoeg brood en kaas in de winkel lag . Waarom bestel ik dan zo vroeg van te voren ? Pus Rosier is verder een mooie en nette winkel met een groot assortiment daar ligt het niet aan. Maar terugkoppeling van de klacht was niet in orde .
Zeer klantvriendelijk en lossen alles op. Currecte levering door vriendelijke bezorgers. Bedankt.