Als altijd snel, goed en ontzettend vriendelijke bezorging. Bedankt!
Ik bestel niet vaak, maar als ik bij familie op bezoek ga. Dan neem ik het mee naar Duitsland. Er zitten netjes vervangende Produkten bij als er iets niet op voorraad is. En met een opmerking wordt altijd gehoor aan gegeven.
De medewerkers zijn altijd supervriendelijk en behulpzaam. En ik vind het ook erg fijn dat de emballage meegegeven kan worden.
De bezorging was snel en fijn geleverd. Op de mandarijnen na kwam alles goed binnen. De mandarijnen zagen er vanaf de buitenkant goed uit, maar van binnen waren ze beurs en zacht.
Zou wel fijn zijn als je een e-mail krijgt , dat t daar is. Ik had gebeld. In eerste instanties was t daar niet , de volgende dag. En toen ; oh ja het ligt in een kratje.
Netjes op tijd bezorgd en nog wat uitleg gekregen door de vriendelijke bezorgster. Wel jammer dat er meteen de 1ste keer iets niet was wat ook niet vervangen kon worden, een aubergine is nou eenmaal een aubergine. Verder is goed bevallen en zal.ik dit waarschijnlijk wel vaker gaan doen.
Doordat er 1 produkten niet was in de glorix dettol aanbieding voor 4 stuks gewone prijs betaald!!!!!!
Kor op de tijd dat er is afgesproken
Het bestellen op de Plussite is al enige tijd een drama. Steeds veranderingen, soms je hele bestelling weg. Van de eigenaar van super Meeuwsen is dit probleem bekend en kost het hem klanten.
goed en altijd op tijd fijne winkel.
Bestel wel vaker, alles prima. Als ze iets niet hebben, wordt je gebeld. Alleen deze keer stuk of 7 dingen niet geleverd. Waaronder een aantal dingen (zoals melkpoeder) die ik echt nodig ben.
Eerste x voor mijn ouders besteld, kreeg niet de korting voor nieuwe klant. Site werkte niet, daardoor geen gratis bezorging. Als het wel op tijd was bezorgd had ik vaker voor mijn ouders besteld maar zij waren erg boos dat ze veel te laat waren zouden tussen 12 en 2 uur bezorgen, kwamen pas om 16.20 uur. S.v.p. niet telefonisch benaderen!!
Dinsdag keurig gebeld, de levering zou een dag later komen, op woensdag. Woensdag geen telefoontje gehad. Voorniets naar de winkel, want de zending was niet binnen.
Jammer dat er soms artikelen niet op voorraad zijn, dan heb je geen besteld product.
Het is fijn om af te kunnen halen, soms is er geen tijd om in de winkel de boodschappen te halen en door persoonlijke omstandigheden.
Gemak. Vooral voor zware boodschappen.
Levering exact volgens bestelling, exact op tijd, uitermate vriendelijke bezorger + uitleg ivm mijn eerste bestelling. Chapeau!
Ik moest 2 dagen na ontvangst van nectarines en perzikken meer dan 50 % weggooien door schimmel. Ik heb dit gemeld met idee te zeggen er beter op toe zien wat de kwaliteit is voor verzending. En zonder erom te vragen kreeg ik een nieuwe doos nectarines en een nieuwe door perzikken zonder te betalen hiervo ben ik PLUS zeer dankbaar. Pet af voor ze.
Duidelijke communicatie via mail, hele fijne bezorgers. Altijd top
Vriendelijke bezorger die op de afgesproken tijd kwam. En alle artikelen waren voorradig.
IS VOOR HERHALING VATBAAR. symp. bezorger.
Eenvoud gemak en compleet
Top levering en heel vriendelijk
Geen gesleep met zware boodschappen snel geleverd
bezorging tussen 1400-1600 gepland. kwam 2 uur later