excellent

keurig op tijd geleverd, alle bestelde artikelen zijn geleverd. Gemakkelijk betalen bij levering met bankkaart.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Het was de eerste keer. Een aantal dingen waren er niet bij En in plaats van een & een gratis hadden ze bevooroordeeld Bieslook met munt potje/Plantje zouden sturen maar Ze hadden geen munt en in plaats daarvan koriander wat ik helemaal niet verdragen kan! Jammer… hadden ze beter 2x Bieslook mogen nemen! De taart was er ook niet bij Maar anders wel een goede oplossing denk ik bij de winkel te bestellen, als je zelfs niet in staat bent om het zelf op te lossen ! Bedankt

Vriendelijke bezorgster

Patricia is een zonnetje en wordt op tijd geleverd. De artikelen zijn goed en vers

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

De koffie die ik wou was uitverkocht,ben daar ben ik over gebeld ik zou iets sterker krijgen

Maar ik kreeg de sterkste bah,heel jammer De bezorging was top,heel vriendelijk geholpen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

De app is slechter geworden. Boodschappen bezorgen nog altijd top

Als je boodschappen in de ap in het winkelwagentje doet is de optelsom het bedrag wat het zou kosten zonder aanbiedingen. Dat vind ik heel onhandig. Pas als je op bestellen klikt krijg je de prijs die je echt moet betalen te zien. Voor de update van de ap was dat niet zo.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Mijn plus is super, dit was raar

Gisteren zijn geen boodschappen bezorgd, was verkeerd adres Ik woon in Rotterdam en dit is Utrecht

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Byzonderheden tevreden

Klantvriendelijk en goed contact. Ook telefonisch.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Wederom het bestelde niet gekregen.

Aanbiedingen die ik bestel, zijn 9 van de 10 keer niet voorradig. Alternatief product niet aanwezig. Voorheen telefonisch overleg, nu wordt er gewoon niet geleverd. Nu moet ik alsnog naar een andere winkel om de producten daar te halen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Meestal dezelfde bezorger die bij mij komt. Brengt de boodschappen tot in de keuken en haalt ze uit de kratten, zodat die meteen mee terug kunnen. Van de week zat er een zakje potgrond bij. Dat heeft hij meteen op het balkon gelegd. Top gozer.

Momenteel iets minder

Er is de laatste tijd veel Niet op voorraad

Fantastische 1e bestelling

En zo duidelijk in de informatie en het volgen van de route. De bezorgster was super vriendelijk. Voor herhaling vatbaar.

Tevreden

Fijne ervaring

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

Bad produce sent

I will be contacting you for refund - garlic, spinach, eggs, chicken and grapes all of these items are spoilt or almost spoilt.

beste

Hartelijk dank . Fantastische levering, prettig en snel. Prettige dag

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

mooi op tijd, bestelling goed geleverd

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Meteen alle blikjes en lege flessen mee terug genomen helemaal top

Super van de Plus

Fijne website om online te bestellen, super personeel.

Altijd prima geweest

Vandaag was de milka shocolade repen niet in de geleverde bestelling.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Handig dat thuisbezorgen, minder blij met vervangende artikelen

App reageert wat traag. Via website zoekt iets makkelijker. Goedkope bananen gevraagd, dure gekregen. Voordelig merk van reep hazelnoten chocolade is plotseling uit assortiment, zat er een meer dan dubbel zo dure reep bij. Heeft bezorgster helaas niet gevraagd. Anders had ik die niet willen ontvangen. Verder prima en heel handig tot aan voordeur gesjouwd.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd tevreden over de bezorging

Heel fijne bezorging, ik laat elke week bezorgen. Altijd klantvriendelijk. Fijn dat je de bezorger kan volgen en weet wanneer hij ongeveer komt. Ook prettig dat er gemeld wordt welke producten vervangen zijn. De bestel app is echt heel slecht. Zeker na de laatste update. Je zou daardoor bijna naar een andere supermarkt overstappen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Krijg ongevraagd vervangend artikel waar ik zwaar allergisch voor ben

Krijg ongevraagd vervangend artikel waar ik zwaar allergisch voor ben ondanks dat ik 'geen vervanging' heb aangevinkt in mijn account. Bij toeval kom ik erachter want anders...

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Teleurstellend systeem bij online bestelling ophalen

Ik verwachtte de complete bestelling te kunnen ophalen op de afgesproken tijd, maar die moest nog in de winkel verzameld worden. Toen pas bleek dat de bestelling niet geheel geleverd zou kunnen worden, tewijl er tijd genoeg was (maandag besteld/ vrijdag ophalen) om dit vanuit een centraal systeem/ magazijn te kunnen verzorgen óf om mij op tijd op de hoogte hiervan te brengen. De aardige medewerker (normaal bezorger) had na mijn vertrek toch nog verder gezocht. Toen hij alsnog een aantal artikelen vond, belde hij mij hierover. Uiteindelijk 1,5 uur bezig geweest (wachten + terugrijden + afhandeling) wat met een goedwerkend systeem 10 minuten had moeten duren. Veel ruimte voor verbetering!

Mooie producten

Nette levering door Job

Prima Supermarkt

Fijne winkel

erg goed

erg behulpzaam en vriendelijk

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht