keurig op tijd geleverd, alle bestelde artikelen zijn geleverd. Gemakkelijk betalen bij levering met bankkaart.
Het was de eerste keer. Een aantal dingen waren er niet bij En in plaats van een & een gratis hadden ze bevooroordeeld Bieslook met munt potje/Plantje zouden sturen maar Ze hadden geen munt en in plaats daarvan koriander wat ik helemaal niet verdragen kan! Jammer… hadden ze beter 2x Bieslook mogen nemen! De taart was er ook niet bij Maar anders wel een goede oplossing denk ik bij de winkel te bestellen, als je zelfs niet in staat bent om het zelf op te lossen ! Bedankt
Patricia is een zonnetje en wordt op tijd geleverd. De artikelen zijn goed en vers
Maar ik kreeg de sterkste bah,heel jammer De bezorging was top,heel vriendelijk geholpen
Als je boodschappen in de ap in het winkelwagentje doet is de optelsom het bedrag wat het zou kosten zonder aanbiedingen. Dat vind ik heel onhandig. Pas als je op bestellen klikt krijg je de prijs die je echt moet betalen te zien. Voor de update van de ap was dat niet zo.
Gisteren zijn geen boodschappen bezorgd, was verkeerd adres Ik woon in Rotterdam en dit is Utrecht
Klantvriendelijk en goed contact. Ook telefonisch.
Aanbiedingen die ik bestel, zijn 9 van de 10 keer niet voorradig. Alternatief product niet aanwezig. Voorheen telefonisch overleg, nu wordt er gewoon niet geleverd. Nu moet ik alsnog naar een andere winkel om de producten daar te halen.
Meestal dezelfde bezorger die bij mij komt. Brengt de boodschappen tot in de keuken en haalt ze uit de kratten, zodat die meteen mee terug kunnen. Van de week zat er een zakje potgrond bij. Dat heeft hij meteen op het balkon gelegd. Top gozer.
Er is de laatste tijd veel Niet op voorraad
En zo duidelijk in de informatie en het volgen van de route. De bezorgster was super vriendelijk. Voor herhaling vatbaar.
Fijne ervaring
I will be contacting you for refund - garlic, spinach, eggs, chicken and grapes all of these items are spoilt or almost spoilt.
Hartelijk dank . Fantastische levering, prettig en snel. Prettige dag
mooi op tijd, bestelling goed geleverd
Meteen alle blikjes en lege flessen mee terug genomen helemaal top
Fijne website om online te bestellen, super personeel.
Vandaag was de milka shocolade repen niet in de geleverde bestelling.
App reageert wat traag. Via website zoekt iets makkelijker. Goedkope bananen gevraagd, dure gekregen. Voordelig merk van reep hazelnoten chocolade is plotseling uit assortiment, zat er een meer dan dubbel zo dure reep bij. Heeft bezorgster helaas niet gevraagd. Anders had ik die niet willen ontvangen. Verder prima en heel handig tot aan voordeur gesjouwd.
Heel fijne bezorging, ik laat elke week bezorgen. Altijd klantvriendelijk. Fijn dat je de bezorger kan volgen en weet wanneer hij ongeveer komt. Ook prettig dat er gemeld wordt welke producten vervangen zijn. De bestel app is echt heel slecht. Zeker na de laatste update. Je zou daardoor bijna naar een andere supermarkt overstappen.
Krijg ongevraagd vervangend artikel waar ik zwaar allergisch voor ben ondanks dat ik 'geen vervanging' heb aangevinkt in mijn account. Bij toeval kom ik erachter want anders...
Ik verwachtte de complete bestelling te kunnen ophalen op de afgesproken tijd, maar die moest nog in de winkel verzameld worden. Toen pas bleek dat de bestelling niet geheel geleverd zou kunnen worden, tewijl er tijd genoeg was (maandag besteld/ vrijdag ophalen) om dit vanuit een centraal systeem/ magazijn te kunnen verzorgen óf om mij op tijd op de hoogte hiervan te brengen. De aardige medewerker (normaal bezorger) had na mijn vertrek toch nog verder gezocht. Toen hij alsnog een aantal artikelen vond, belde hij mij hierover. Uiteindelijk 1,5 uur bezig geweest (wachten + terugrijden + afhandeling) wat met een goedwerkend systeem 10 minuten had moeten duren. Veel ruimte voor verbetering!
Nette levering door Job
Fijne winkel