Vriendelijk personeel
Het is gemakkelijk om zo de boodschappen voor mijn 89 jarige moeder te doen, echter vind ze zowel het brood als de broodjes niet vers
Boodschappen zijn bezorgd in vakantiehuis op Terschelling, super geregeld. Echt een aanrader, goede spullen en eerlijke prijzen!
Klantvriendelijk in alle opzichten.
Bezorgen van plaatselijke plus is prima App is hopeloos traag, gebruikersonvriendelijk
Ik heb een pasta besteld (ambachtelijke keuken) via de website en deze kon ik bestellen bij vestiging IJsselmuiden. Nu word ik een dag later gebeld dat het artikel nagenoeg nooit in de winkel is. Dat is vreemd ivm het geen op de website staat
Helaas veel producten niet ontvangen, of producten ontvangen die beschimmeld waren. Erg jammer en niet voor herhaling vatbaar.
Altijd goede en nette service en prima producten
Vriendelijk
Goede ervaring, altijd binnen het afgesproken tijdslot.
Vriendelijk personeel, goede communicatie, snelle bezorging.
Goeie communicatie en service.
Beste Astrid, De boodschappen service van jullie Plus was helemaal goed verzorgd. Blij met deze service. Het weekend was een groot succes. De accommodatie De Barg, Boerderij Hoekelum zal morgen schoongemaakt worden dus zeer waarschijnlijk zullen jullie wel iemand aantreffen als jullie de spullen weer op komen halen. Mocht t toch dicht zijn dan hebben ze bij t restaurant aan de overkant ook een sleutel. Alle lege kratten, lege Bierkratten/flesjes, statiegeld en alle houdbare boodschappen die niet opgegaan zijn en niet aangebroken zijn staan bij de keuken in de hoek klaar om opgehaald te kunnen worden Ik wacht even op definitieve factuur na aftrek van statiegeld en retouren en dan maak ik het bedrag direct over. Mvg Oscar van Voskuilen
De bestelling plaatsen en aanpassen ging prima. De levering netjes op tijd maar, er was niet goed over nagedacht met de verse producten verpakken. Het is niet erg dat dit apart in een tas zat maar, alles wat in die tas zat kon ik schoonmaken. Ik had een bakje verse salade besteld en alles zat onder die salade jammer. En ik had een vers aardbeien taartje en haalde het vanmorgen uit de koelkast en er zaten allemaal aardbeien op met schimmel!
Fijne service.
Als er iets vergeten is, krijgen we het binnen de kortste keren nabezorgd.
Vrijwel alles was voorradige, op 1 of 2 dingen na waarvoor een goed alternatief werd geboden. En, alles was vers. De boodschappen werden op tijd volgens het tijdslot geleverd door een uitermate aardige medewerker.
Mooie aanbiedingen en fijne bezorgers.
Zeer tevreden over Plus. Wij laten wekelijks grote boodschappen bezorgen en altijd goed geregeld
Mijn boodschappen zijn compleet en op tijd bezorgd.
Personeel is erg behulpzaam
Een goede hulp om je boodschappen thuis te krijgen.