Zeer eenvoudig systeem om boodschappen te bestellen
X
Ik had verwacht dat alles wel beschikbaar zou bij bezorging als dat bij bestelling aangegeven wordt. Helaas zijn er heel veel versproducten niet voorradig als je kiest voor tussen 16.00-18.00 bezorgen.
Levering was er netjes op tijd, vriendelijke bezorger, helaas een aantal producten waren niet op voorraad maar daar zijn vervangers voor geregeld, helemaal goed. Helaas waren de peren niet meer goed (twee met schimmel en een heel aantal flink gebutst?waardoor ik heb het weg kunnen gooien. De bananen waren helaas ook over-rijp, die moeten binnen 2 dagen op.
Ik had dit zelf nooit aan een bestelling gedaan als ik medewerker was zo kort aan de datum. De 2e was van de 19 e Vroeger ook dit werk gedaan zorgde altijd voor een jongere datum.
Op tijd en vriendelijk. Soms jammer dat er iets niet op voorraad is en dat dat dan vervangen wordt door iets anders, maar over het algemeen prima!
Doe dit al jaren met de plus thuis laten bezorgen is nog nooit mis gegaan altijd op tijd volgens afspraak ,
Super fijne service
de bestelling binnen de afgesproken tijd bezorgd. Gebeld over product dat niet leverbaar was, ben dik tevreden.
Handig en makkelijk
Zeer keurig vriendelijk nette bezorger ook netjes met taalgebruik was er zeer tevreden...zou zeggen ga zo door met de netheid van bezorgen en keurig geleverd
Goede service en klantgericht.
Klantvriendelijk en meedenkend bij mijn online boodschap
kan niet beter
Bestelling en bezorging prima.Vriendelijke bezorgers
De boodschappen worden netjes afgeleverd door de betreffende chauffeur. In de app wordt ook altijd gemeld hoe laat men ongeveer hier is.
Er kan altijd wat gebeuren, maar dan was een klein berichtje leuk geweest. Half 5 leveren als het tussen 12 en 14 uur zou zijn is niet echt handig. Bovendien ontbrak er van alles, misschien even bellen of er iets vervangen kan worden is misschien een idee. Nu moetik alsnog in de auto springen om elders de ontbrekende boodschappen te gaan halen.
Zo fijn dat we - na aankomst in ons huisje - na een uurtje onze kratten vol boodschappen kwamen ! Want met 8 volwassen heb je best wat nodig zo’n weekend ! Hele vriendelijke chauffeur, artikelen netjes verzorgd .
Keurig gebeld ivm vervangend artikel
Fijn als de levering gratis is.Dan zou ik iedere week bestellen
Ooit Mississippi pancake mix bij plus gehad. Super lekker. Niet meer in winkel, geluk kan nog online bestellen zonder bezorgen kosten. Bij andere supermarkten moet je boven 50euro bestellen, bij plus 25euro. Echt aanrader.
Site en app zijn minder gebruiksvriendelijk, de service van de winkel is super.
Prettig....alles was voorradig en een sympathieke jongen man die de boodschappen tot in de keuken bracht aangezien ik invalide ben is dit heel fijn.
vriendelijk en boodschappen netjes in kratten