Klantvriendelijkheid en goede service.
Heb goede ervaringen en ook het thuisbezorgen gaat goed
Netjes op tijd gebracht, vriendelijk personeel, bezorging prima in orde
Netjes verzorgd, goed verpakt en beantwoord aan wat ik besteld heb.
Ik koos bewust voor bezorging tussen 12-14 uur. In eerste instantie stond er tussen 12.00-12.15 uur en dat school dus telkens op, waardoor ik niet even weg kon. Uiteindelijk werden de boodschappen net voor hal drie bezorgd. Dat laatste vind ik dan nog minder erg, maar ruim twee uur wachten wel...
De boodschappen zijn keurig bezorgd door altijd vriendelijk personeel!!!!!!!!!
Was de eerste keer
Wordt bezorgd op de tijden die ik had aangegeven. Omdat ik mo.enteel moeilijk loop vroeg ik de bezorger of hij het op de aanrecht kon zetten, was geen probleem voor hem. Helemaal top
Nu al voor de derde keer hebben wij, nadat de boodschappen waren bezorgd, moeten terugbellen met Uw service over de bezorgkosten van €6,00 die, nadat ik een paar dagen geleden met Sanne gebeld henb en zij met klem beweerde dat ik deze kosten niet hoefde te betalen. (Daar heb ik nota bene vorige week zaterdag nog een mail over gekregen. Gratis bezorgen vanaf € 25,00) Plus over het krat dat wij hebben betaald ad € 5,00, maar het krat is teruggeven aan de bezorgster. Bij elkaar hebben wij € 11,00 teveel betaald. U begrijpt ik ben niet tevreden over Uw service. Graag terugbetaling van de € 11,00.
Bestelling netjes verzorgd en vriendelijke bezorger!
Hele fijne service
Meestal goed
Fijne bezorger en heeft geholpen met de boodschappen i.v.m.mijn handicap.
de boodschappen worden altijd netjes afgeleverd door vriendelijk personeel.
Zoals het hoort..,
Mijn boodschappenbezorger kon ik op online “volgen” en wist hoeveel mensen er nog voor me waren en wat de geschatte bezorgtijd was. De boodschappen werden naar binnen gebracht. Alle boodschappen waren aanwezig en de verse aardbeien waren lekker vers, zonder overrijp te zijn.
Goed en netjes geleverd
Alles keurig verzorgd en goede artikelen die ik bestel
De eerste keer dat ik boodschappen online besteld heb. Normaal kom ik elke week bij de Plus in Hellevoetsluis en doe ik de boodschappen. Maar nu zijn we mijn man en ik zijn we besmet geraakt met carona in onze vacantie. Nu goed uitzieken en hopen dat alles snel voorbij gaat met behulp van de huisarts die ons goed in de gaten houdt. Nu hopen we volgende week als alles goed gaat. Opnieuw online onze boodschappen te kunnen doen en fijn dat dat kan en 4 keer gratis.
De bestelling altijd optijd Is er iets niet bellen ze evendat vind Ik heel fijn Plus lichtmast ga zo door met je fijne personeel Enfijne bezorgers Ik ben blij met jullie
Top supermarkt
Er waren veel producten niet op voorraad en voor vele geen alternatief gekregen. En krijg je een alternatief dan begrijp ik hem niet. Bv bestel 2 flessen van 1.5 jus d'orange en krijg als alternatief 1 liter van een andere soort
Goede service!
Prima service ga zo door