Prima bezorgd. Netjes
Zie bovenstaande.
Wij hadden een ruimte bestelling gedaan voor een actieproduct. Echter kregen we later een belletje dat het niet mogelijk was in het aantal te bestellen. Juridisch gezien mocht het wel, we zouden worden teruggebeld. Dit is vervolgens nooit meer gebeurd. Daarna kreeg ik nog heel brutaal een mailtje met de vraag hoe wij de bezorging vonden? Dit hebben wij nooit aangekruist, namelijk afhalen. En wij zitten na 1.5 week nog steeds te wachten op terugkoppeling.
eerste keer besteld, experiement ... hele kip, bosuien, etc. niet voorhanden. Lijken me toch redelijk basisprodukten
Waarom krijg ik geen manco melding, met een nalevering?
Vriendelijk en denken mee.
veel producten zijn niet meer te krijgen wat ik heel vervelend vind want de boodschappen die ik bestel hangen samen met de menuutjes die ik maak
Makkelijk bestelt en snel geleverd.
zie boven, hou niet van verplichtingen!!!
Alle producten op tijd geleverd
Bij bijna al mijn gedane bestellingen wordt er vaak of een alternatief, wat soms ook niet voldoet of er missen dingen. Waarom wordt je niet op de hoogte gebracht vooraf? Zodat je zelf een alternatief kunt aangeven.
De bezorgers zijn erg vriendelijk. Maar wat me elke keer opvalt dat de datums van de producten erg kort zijn. De filet américan moet ik binnen 1 dag op eten want dan is het aan de datum. Ik weet dat bepaalde producten korte datum hebben maar filet américan kan ook een langere datum hebben. Dit is al een paar keer gebeurt dat de datum erg kort is van een product
Dat beoordelen laat ik aan anderen over,heb nou weekend.
Geen trostomaten en dat op zaterdagmorgen. Toch geen bijzonder product.
Ik had gekozen voor het tijdsvlak van 14.00-16.00 uur. Uiteindelijk kwam de bezorger rond 17.30 uur. Dit kan uiteraard gebeuren, maar dit is niet de eerste keer en het zou fijn zijn als dit kenbaar gemaakt wordt. Niet alleen via de track and trace want die bleef maar veranderen van tijd. Ik heb uiteindelijk gebeld en ook toen kon men mij geen tijdsindicatie geven. Erg onhandig ook omdat ik mijn afspraken hierdoor moest afzeggen. De bezorger was wel erg vriendelijk.
Vriendelijke bezorging die ook tegelijkertijd nog een tip had als ik niet helemaal tevreden was over de artikelen. geduldige jongeman. Vergeleken met de eerste keer (die niet zo beviel, ) is deze tweede keer een goede ervaring geweest. Volgende maand zien we weer wat het brengt. Ik hoop dat het zo blijft, want zo vind ik het goed. Ik vind nog steeds dat ze heel veel niet hebben. Gelukkig kwamen ze nu niet met toiletpapier van vier euro aan kakken. Vind het wel jammer dat ik per detail moet intreden wat betreft mijn beschrijving, want kennelijk als je dat niet doet, dan vervang ze producten voor wat duur‘s. Maar nu heb ik opgeschreven als jullie iets niet hebben laat het dan ook en dat hebben ze keurig netjes gedaan nu. Ik heb dat liever als dat ik twee keer zoveel moet betalen voor een alternatief product. En aangezien plus filiaal over het algemeen (vooral hier in Hillegom), ze vaak nee verkopen loop ik dat risico liever niet meer. Ik kan nog twee keer boodschappen bestellen met gratis verzending , dus dat wordt nog twee maanden extra uitproberen.
Heb voor het eerst mijn boodschappen laten bezorgen. De bezorger vertelde keurig dat er 2 producten op datum waren. Zak sla, deze weer mee terug gegeven en bloemkoolrijst, deze kon direct in de vriezer. Avocado is 1 van verrot, kwam ik te laat achter, bezorger was al weg. Dan hoe de boodschappen worden bezorgd, ik had geen zware producten dit kon makkelijk in 1 krat, maar werd dus bezorgd in 2 kratten en dan ook nog presteren om de vanille stengels plat te laten drukken onder in de krat. Dus ben ik tevreden, ja het kwam mij goed uit door dat ik zelf even geen boodschappen kon doen, nee, producten die op datum zijn geef je of gratis of voor de helft van het geld. En moet et beter naar de groente gekeken worden.
Vriendelijke bezorger! Super makkelijk om te bestellen als je even zelf niet naar de winkel kan.
Deze keer minder tevreden omdat degene die de boodschappen verzameld had, niet gebeld heeft om een alternatief te bespreken. En erover liegt dat hij/zij wél gebeld had. Dat laatste kan ik nagaan op mijn telefoon. De boodschappen waren overigens goed verzorgd, behalve dat er iets niet bij was waar ik een alternatief voor had willen hebben. En ik houd er niet van dat er gelogen wordt. Dit gebeurt zelden. Met degenen die normaal gesproken de boodschappen verzamelen, is dat probleem er nooit.
Geweldige bezorging
De koerier was goed. Heb de verkeerde dingen gekregen. Of helemaal niet gekregen. Ook slechte artikelen bijv. Bananen helemaal groen. Kattenbrokjes niet gekregen, kleine flesjes cola besteld, kreeg grote flessen. Biefstuk besteld, niet gekregen. Chocolade repen besteld, niet gekregen. Etc Mw. Anthonijs, Mercurius 13, 1115 VL Duivendrecht. Tel.: 0685864844
Alles word binnengebracht keurig ingepakt
Heel fijne ervaring twijfelen ze aan een alternatief artikel word er gebeld vooraf