goede service, bestelling on line te volgen
Vriendelijke medewerker, mooie producten, snelle levering van lokale winkel.
Dit was de 1ste keer maar doe dit wel vaker
Ik vind dit een heel fijne service!
verder alles prima in orde maar niet de beloofde dagje uit kaartjes bijgevoegd.
Op de bon staat zeer duidelijk vermeld dat ik geen alternatief product wens te ontvangen en elke bestelling leveren ze dat toch! Besteld Geleverd prijsverschil t.o.v. bestelde product! Patat 2,5 kg 2 maal mini 1,0 kg minder inhoud voor € 0, 45 meer Salade 400 gr Salade 1000 gr. € 0,50 Procureur lap Speklap Indon Totaal ander product! Filetlap Orient Filetlap rode ui Totaal ander product! Calvé BBQ 320ml Snacksaus BBQ 250ml 4 ct duurder voor 70 ml minder Dit zijn voor mij geen alternatieve producten en wens dat ook niet meer te ontvangen zoals ik duidelijk heb aangegeven!
Goed en keurig geleverd
Boodschappen besteld voor 12 personen voor in ons vakantiehuisje. Alles bezorgd voor we aankwamen opTexel en in de koelkast gezet. Een super service!
Vriendelijke bezorging
Bestelling gedaan voor afgelopen zaterdag 11 mei. Twee gourmetvlees schotels. Schotels waren niet meer in het assortiment. Kreeg daar pas op zaterdagochtend 9.45u een telefoontje over......
alles prima af en toe een min puntje maar dat meld ik dan
App update heeft geen goed gedaan, elke keer knalt ie de boodschappen weer uit je mandje. Optellen producten lukt niet meer en prijzen schieten op €0. Laatst 3 uur bezig geweest met 1 bestelling! Als dit zo blijft ben ik weg als klant, terwijl ik al 10 jaar met plezier hier laat bezorgen. Frustratie is hoog dus... Plus koetsier is verder een prima winkel, vriendelijk personeel en prima service. Nou de app nog, maar dat is een landelijk dingetje.
Op tijd, vriendelijk en alles naar wens.
Vlotte vriendelijke bezorger afgeleverd tot in de keuken. Jammer dat niet alle producten geleverd konden worden.
Moeilijk in die zin dat ik wilde bestellen voordat de week om was. Dacht dan ben ik op tijd, was nl. nog op vakantie en wilde wel eten in huis hebben als we thuis kwamen. Moest echt wachten tot zondag om goed te kunnen bestellen terwijl ik wel de goede week aangegeven had. Was jammer. Heb hey 3x over moeten doen. Verder was alles naar wens.
Website was even wennen, reeds geleverde bestellingen is een handig hulpmiddel. De alternatieve artikelen zijn niet altijd goed
Heb geen mening het is altijd goed
Vaker passen de aanbiedingen niet in mijn boodschappenlijstje dus steeds minder korting voor mijn boodschappen Verandering van site is geen verbetering vind ik
Zeer slecht. Donderdags taart besteld voor verjaardag zaterdag. Tijdvak 10.00-12.00uur gekozen maar niet binnengekomen. Komt pas rond 13.00uur. Gebeld, komt na 14.30-15.00uur. Op verjaardag dus geen taart bij de koffie voor de hele familie. Ik raad iedereen af hier te bestellen
Super tevreden altijd netjes optijd de bezorging keurig optijd en de bezorgers zijn vriendelijk en als er iets niet is bellen ze netjes op dus ik ben super tevreden
Alles goed
Snelle levering. Werd zelfs gebeld dat een artikel niet voorradig was. Vriendelijk
makkelijk via de app bestellen en lekker makkelijk afgeleverd op dag en tijd
Het is bizar dat prijzen op site niet kloppen dat j dus meer moet betalen dan je verwacht terwijl j juist berekening maakt van aanbiedingen en zo.
ik vind het prima verzorgd!!