Altijd goede en fijne communicatie. Mocht er een product niet zijn word er even gebeld voor overleg. De app werkt niet altijd optimaal sinds de laatste update, zoals het laden van de eerder gekochte producten
Op woensdag besteld ivm vakantie voor de bbq met moederdag. Bestelling zou op zaterdag om 16.00 klaarstaan. Word ik (zaterdag) rond 14.00 gebeld dat vlees en vis er niet is. Word iets van alternatief aangeboden, wel 3x zo duur en voor vis is niets anders. Tja op zaterdagmiddag voor moederdag, zie maar wat te vinden nog!! Niet blij maar toch de dure variant en geen vis.
Altijd prima
Zo ontzettend behulpzaam en vriendelijk, een dikke 10
Erg goed en prima service.
Bestel gebak voor zaterdag op te halen is de bestelling niet compleet mist appeltaartje. In plaats er een briefje bij te doen dat bestelling niet compleet is, gewoon niets gezegd. Thuis aangekomen word er gebeld van Plus U zou u bestelling halen er staat hier een appeltaartje.. ...Nu word het wel een duur appeltaartje om 2 keer te moeten rijden...sorry maar geen bestelling meer....
De boodschappen worden altijd netjes gebracht en met een glimlach.
Zowel de bezorger als het contact met de winkel verlopen zeer soepel keurig netjes binnen het tijdvak geleverd. Alleen jammer dat de laatste tijd de email om de bezorger te volgen vaak niet goed werkt. Wel jammer dat niet alle producten verkrijgbaar zijn maar is wel begrijpelijk voor een kleine winkel En ik hoop dat in de toekomst de gespaarde digitale punten ook via de app ingeleverd kunnen worden. Bijvoorbeeld het gratis boodschappen pakket moet je nu zelf op gaan halen in de winkel terwijl mijn boodschappen thuisbezorgd worden ,beetje onhandig
Nette verzorging van onze wekelijkse “grote” boodschappen. Afhalen werkt perfect met een druk gezin. En als er bij het verzamelen van onze boodschappenlijst iets blijkt te missen in de winkel wordt er altijd even keurig gebeld voor overleg. Van mij krijgen ze een 10!
Nette bezorging. Alle producten vers en voorradig!
Altijd op tijd, hele aardige, behulpzame bezorgers. Fijn dat er een alternatief wordt gegeven wanneer iets op is. De app kan gebruiksvriendelijker.
Zeer kort voor levering besteld en dan bij aflevering ontbreekt er het e.e.a.
Meestal goed
Nvt
Netjes op tijd vriendelijke bezorger alles aanwezig.
Onlin bestellen is super. Tijdvak van 2 uur ia ook super fijn. Je weet waar je aan toe bent. Het enige minpunt vind ik de traagheid vam de bestelapp. Deze was een aantal jeer geleden gebruikersvriendelijker. De updates hebben de app geen goed gedaan. Maar ik ben zeer tevreden over de winkel waar ik online bestel.
Ik ging al met mijn zoon naar Plus in waardenburg en ik hoop dat jullie ook nog Oatly havermelk hebben dan ben ik helemaal tevreden!
Fijne site, goede service Vriendelijk personeel
Boodschappen zijn altijd vers, de bezorger is altijd heel vriendelijk.
fijne bezorging en volgens afspraak
De bestellingen worden netjes aan de deur gebracht. Vriendelijke jongens. Alleen de email die je aangeeft hoelaat ze komen die het voor geen meter elke keer weer
Iedere week bestel ik mijn boodschappen voor de hele week ,en het word altijd goed bezorgd.
Positief
Snel en fijn ingepakt
Door mijn boodschappen online te bestellen. Is er toch ook wel contact merkt winkel. Producten zijn van goeie kwaliteit En de houdbarheid is ook oké. Prijs kwaliteit is goed op elkaar afgestemd. Voor al als je de aanbiedingen ook meeneemt. De bezorging verloopt goed in het afgesproken tijdsblok . Bezorger heeft een goede attitude. Een tevreden klant !!!