Heel fijne ervaring twijfelen ze aan een alternatief artikel word er gebeld vooraf
Het is de laatste keer dat ik de boodschappen online bestel en laat bezorgen. Picnic is gelukkig vele malen beter.
weer bestelling niet compleet ,gezeur om embalage retour ,dit was de laatste bestelling
Mijn eerste keer dus het was afwachten maar alles geleverd en op een tyd die je zelf kon kiezen ...echt mijn complimenten
Heel veel producten niet geleverd. ik vind het heel vervelend dat ik dat tijdens het bestellen niet kan zien. De gratis bezorging werd tijdens het bestellen niet doorberekend,waardoor ik gebruik heb gemaakt van een productactie voor gratis bezorging. Nu zie ik in de mail dat er toch 1 van de 4 gratis bezorging gebruikt is. Dat vind ik niet eerlijk en onduidelijk. Personeel is wel erg vriendelijk.
Vlot, vriendelijk, compleet.
Super handig, en goed en snel afgeleverd.
Het bestelde werd op tijd bezorgd.
Alles is prima verzorgd en de. boodschappen worden netjes in de keuken op tafel gezet.
Bestelling online gedaan stond klaar prima geregeld
Perfect! En fijn ook dat de medewerkers zelf rijden
Weer niet kompleet......, Waarom zetten jullie er een niet bemand tefoonnummer erop, als er niet opgenomen word....., Niet de eerste keer dat dit vootkomt....., Mijn bestelling is weer niet kompleet, en jullie niet bereikbaar.......
Bij thuis bezorgen heb je niet de controle over houdbaarheidsdatum.
Hele lijst met zorg ingevuld, blijkt daarna dat alleen afhalen mogelijk was. Dat viel me echt tegen. Toch iemand lastig moeten vallen nu.
Ik had toiletpapier en Ariël wasmiddel besteld, het was reclame! Kreeg slechts 1 van deze producten! Had ik niet opgemerkt met bestellen! Had dus toiletpapier twee keer moeten intoetsen en de wasmiddel vijf keer! Misschien bij bestellijst duidelijker aangeven!?
Op alle fronten een 10!
Supermarkt +PLUS+ in de digitale wereld maakt echt veel mogelijk om mijn bestelling van A - Z punctueel te laten verlopen, echt prima!
Erg gemakkelijk
Altijd behulpzaam!!! Kan niet veel ivm mijn rug word altijd netjes geholpen Blij met deze service!!!
Ik heb een prima ervaring met deze Plus- markt. Altijd op tijd, goede alternatieven bij het niet aanwezig zijn in de zaak. Alleen het extra bestellen, dus na de hoofdbestelling, gaat niet soepel.
Producten die niet op voorraad waren nadat de bestelling heplaatst was werden of niet geleverd of vervangen voor een veel duurder product.
Ik had mijn bestelling al geplaatst. Later zag ik de aanbiedingen pas. Dus ik probeerde via de mail waar ik mijn bestelling in had gehad nog te wijzigen. Dat lukte niet. Het werd weer een nieuwe bestelling met weer 6 euro bestelkosten. Toen heb ik gebeld naar de winkel. Daar werd me verteld de bestelling te plaatsen en te kijken of de twee bestellingen bij elkaar gevoegd konden worden. Daardoor maar eenmaal rijden en maar eenmaal bestelkosten betalen. Dat is gelukt! Wat wel jammer is dat er een aantal artikelen niet leverbaar waren: toiletpapier en keukenrol papier en ik daar van te voren niet op de hoogte gebracht was.
Alles prima
ik vind de boodschappen heel fijn bij plus en bezorging helemaal fijne .een fijne man die het komt brengen mijn hond sky is heel gek met hem die weet altijd precies wanneer het woensdag is want dan komt frank van plus apeldoorn