Super weer

Fijne bezorger

Topservice!

Top service, lekker makkelijk!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijke bezorger, op tijd en secuur met afrekenen!

Je kan de klok er gelijk opzetten, altijd op tijd de bezorging. Alternatieve keuze als er iets niet op voorraad is helemaal ok. Ze denken mee zeg maar over een geschikt alternatief. Vriendelijk en accuraat kan niet beter!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

het zijn de sterren aan mijn dag

Ik ben heel blij met de bezorging.......na de ziekte van mijn man en later mijn eigen problemen is het fijn dat de meeste en wat zwaardere boodschappen bij ons worden gebracht.... natuurlijk lopen we nog steeds voor wat lichtere produkten graag naar de winkel. Om de band die we al hadden vast te houden en er even uit te zijn.Plus is gewoon ONZE winkel

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Altijd goed!

Bestellingen worden altijd keurig verpakt. Netjes op tijd en ontzettend vriendelijk personeel.

Boodschappen doen is zo heel gemakkelijk

Boodschappen doen is zo heel gemakkelijk

Was weer netjes geregeld

Bijna elke week in orde. Diepvries producten regelmatig problemen jammer. De app na aanpassingen is er niet beter op geworden. Toch maar weer eens nakijken kan geen kwaad. Regelmatig producten langere tijd niet leverbaar en ik vraag me nog steeds af waarom de eenkops soep kerry van plus niet meer geproduceerd wordt was een uitstekend product.

perfect

altijd op tijd , vriendelijke chauffeur , ruime houdbaarheids datum ben zeer tevreden

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Plus blijft nog steeds geweldig.

Door omstandigheden ben ik bij plus terecht gekomen,en heb daar nog steeds geen spijt van

We zijn zeer tevreden

Prettige bezorger, goede service

nog een conflict

Direct moeten reageren is niet afgehandeld. 3 kratten als borg € 15,00. Blijkt 2 statiegeld terug. Moet nog €5,00 terugkrijgen gemeld. Niets meer gehoord Zo niet eerste en laatste bestelling. Verder woon 1 km van Plus Linssen Heerlerheide. Wilde daar bestellen boodschap uw adres valt niet onder zijn bezorging, Misschien ben ik crapuul maar ben altijd vaste bezoekende klant geweest. Nu moet ik bestellen ben zeer zwaar door operatie gehandicapt bij Danny. Een positief geluid. Heb voor bestselling gechat e die persoon bracht mij in verbinding met Danny Als ik gezond zou zij weer gaat niets boven zelf winkelen. ben 82 jaar Litscherboord 53

Nabestellen

Helaas kan je online niet meer bestellen als je wat vergeten bent kon eerder wel

alternatieve producten duur

Ik vind het jammer als ik een aanbieding product wil dat ze het dan niet hebben en een alternatief geven. Bijvoorbeeld deze week zijn de snoeptomaten in de aanbieding. 1 kilo voor € 2,99, maar die waren blijkbaar op. dus krijg ik als alternatief 2 x 500 gram, en dat kost me dan € 6,38 Dat vind ik echt niet kunnen. Daarnaast zijn er vaak producten op, deze week maar liefst 6 producten

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik ben heel blij met de bezorgservice

Makkelijke, snelle service

Bestel al 3 jaar bijna wekelijks boodschappen bij de plus. Wordt altijd netjes gebeld als er iets niet is. Vriendelijke bezorgers

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Mijn online bestellingen zijn tot nu toe zonder fouten en in het aangegeven tijdschema afgeleverd.

Zie boven.

heel goed

ik vond het niet helemaal overzichtelijk wat betreft de kortingen, wel makkelijk bestellen en de bezorger was geweldig. erg behulpzaam en vriendelijk

Niet blij

Het komt regelmatig voor dat ik iets bestel en dat het er niet is . Dan heeft het online bestellen niet zo veel nut want dan moet ik alsnog naar een andere winkel.

Goede producten

Fijn personeel

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bestelling tot over de drempel

Helemaal super dat ik niet hoef te slepen met de boodschappen. En wat ik bestel is altijd netjes en goed geleverd.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

Geweldige service

Snelle en goede levering

Zie titel.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd goede service en vlotte bezorging Prima

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Snelle levering en alles netjes in de kratten. Heb alleen 1 nadel. Alles was hartstikke vochtig. Ik begrijp dat sommige artikelen in de koeling moeten, maar echt letterlijk alles was kletsnat.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht