De boodschappen worden met zorg ingepakt. Als er een product niet beschikbaar is, word ik keurig gebeld en er wordt een vervangend product aangeboden.
Ik kan met Safari niet meer op de Plus website terecht. En ook op Firefox regelmatig storingen. Erg lastig.
Alles geleverd wat besteld was.
Boodschappen staan klaar op het gewenste tijdstip. Eventuele aanpassingen worden tijdig gemeld.
Zeker als je wat ouder bent is het super gemakkelijk dus plus heeft dat goed opgepikt
Makkelijk en prima service
Geen klachten. Als er iets niet op voorraad is word ik gebeld of ik een vervangend artikel wil en alles wordt keurig bezorgd.
Goed het is wel als je begin van de week laat bezorgen de meeste artikelen er zijn van af Donderdag is het mis zijn er vele dingen niet en dat is jammer want er zijn ook aanbiedingen v.a. Donderdag en die loop je dan mis.
Als iets niet op voorraad is, ontvangen we een alternatief.
Heel makkelijk om.te bestellen, fijn om eenvoudig te kiezen waar de bestelling opgehaald kon worden. Alles top klaargezet, gekoeld. Zeer vriendelijk!
Goed voor elkaar. alleen. soms producten erbij die over de datum zijn.
Het iseen fijne winkel en de boodschappen zijn altijd op tijd !
Zeer tevreden over de bezorging
Geen melding, geen boodschappen en nogmaals besteld
Heb een verspakket ( aspergesoep ) ontvangen via de bezorgservice en de asperge uiteindes zijn allemaal beschimmeld. Het is vandaag 7 mei en de houdbaarheidsdatum is 8 mei.
het computersysteem gaat slecht. bestellingen komen niet binnen. En een keer kan ik begrijpen maar vaker.....
Netjes en op tijd. Perfekt.
Online gebak besteld, heb een bevestiging in de mail gekregen met juiste datum en tijd voor het ophalen. Ik kom in de winkel en er was niets geleverd.
ik vind dat er vaak niet alles in de voorraad is en krijg dan heel vaak duurdere spullen dat is niret zo goed van plus.
Makkelijk, kloppend, netjes
normaal zeer tevreden over de bestelling, maar nu is er wat mis gegaan. Had donderdag een bestelling gedaan e zag toen in de mail dat de prijzen niet klopten. bestelling dus telefonisch geannuleerd en zondag opnieuw een bestelling gedaan.daar ik via de app niets kan wijzigen. Tot mijn verbazing vandaag toch de bestelling van donderdag ontvangen en toch maar behouden.
Heerlijk niet meer sjouwen met zware dingen alles word netjes afgeleverd lege kratten en flessen ingenomen door zeer vriendelijk personeel
Fijne winkel
1 nadeel is dat soms de zachte producten onderin het krat liggen en de harde producten er bovenop liggen waardoor de producten geplat worden.