Alles is goed geregeld
Leuk geholpen door de bezorger. Dank je plus. Ga zeker vaker bestellen Alleen jammer mijn chips zak was open en die was net voor mijn kleinzoon Voor de rest. Oké
De houdbaarheid van zuivel en groenten kan beter zeker als je voor een hele week tegelijk besteld,deze week was mijn bloemkool weer niet vers voelde slap aan.
Netjes bezorgd en snel in huis. Alleen jammer dan wanneer er een product niet is, dat er keus wordt gemaakt voor jou als alternatief. Hierin heb je dan zelf geen keuze.
Heel goed altijd
Gratis bezorgen is niet doorgevoerd!
De levering is snel en de vervangende producten zijn prima
Altijd lekker vroeg. Makkelijk. Meestal alles netjes bezorgd. Alleen opletten dat zware artikelen onder liggen en de lichte zoals groente en fruit en broodjes boven. Vaker zijn deze geplet. Voor de rest tevreden.
Ik laat geregeld boodschappen bezorgen door PLUS Supermarkt in Schijndel, want de supermarkt ligt net te ver weg ook als ik ondersteuning aanzet op mijn rolstoel
Bestel je boodschappen om op te halen. Kom je bij de service balie. Deze is bijna nooit bemand. Na ongeveer 5 minuten kwam er een medewerkster. Ze had pauze! Dan moet het brood nog gehaald worden. Het moet zelf nog gesneden worden. Al met al heb ik 29 minuten in de winkel gestaan om de boodschappen op te halen. In die tijd had ik de boodschappen ook zelf kunnen halen. En dit gebeurd vaker Ook mijn mening hierover gegeven. Ik ga nu naar een andere supermarkt om mijn boodschappen te bestellen.
Hard moeten studeren hoe moet en sommige adviezen 3 maal gelezen ! Diverse zaken worden vaak herhaald en na even navraag bij de service dienst ook begrepen .Bijv. pas aangegeven welke aflevertijd je kunt kiezen na de definitieve bestelling . Ik wilde dat weten Voor mijn bestelling maar alles klopte . Bezorging heel goed door bekende uit mijn gewone Plus in Soesterberg.Ik ben nog maar alleen met weinig wensen op mijn leeftijd maar vond het een uitdaging zelfs dit proces nog te leren .Producten zijn goed en scheelt mijn de zware boodschappen op mijn fiets te halen .Ik zal er zeker niet elke week gebruik van maken ,maar ken het nu en het was goed.
Alles in orde. Een paar artikelen waren niet aanwezig maar ze hebben hierover gebeld en we hebben samen alternatieve producten gekozen.
Een hele goede bezorging en service. Zeer vriendelijk en klantgericht. Goede producten en ruim assortiment op de website.
Heel tevreden over de bezorging. Geen klachten
Ik heb goede ervaringen bij de plus in Middelharnis
X
Vriendelijk geholpen dank je wel
Hulp, meedenken, meevoelen. Geen woorden voor
Veel producten waren vervangen, peren al half rijp, knap bij peren. Veel vervangende producten of niet leverbaar. Erger, niet juist verrekend!! Heb regelmatig besteld bij de concurrent maar ik denk nog wel eens na voor ik weer bij PLUS bestel en laat bezorgen!! Kortom, teleurstellend
Fijn en makkelijk
Sinds corona tijd laat ik de boodschappen bezorgen bevalt me uitstekend!
Boodschappen laten bezorgen. Veel producten (6) niet op voorraad...jammer weer
Mijn Plus ribbel chips lagen onderin het krat met daarbovenop pakken melk en andere boodschappen. Gevolg: kruimels en kleine stukjes chips. Helaas weg moeten gooien. Niet fijn! Verder heel tevreden over de service.
Een telefoontje van plus omdat niet alle bestelde artikelen op voorraad zijn in de winkel. Een veel voorkomend probleem in deze winkel met aktieartikelen vind ik. Een voucher om volgende week zelf deze ontbrekende artikelen te kopen werd mij beloofd. Helaas kan ik dan maar 5 vd 10 artikelen met korting aanschaffen. Beloofd maar niet nagekomen dus
Twee artikelen ver over de datum Twee artikelen afgelopen datum Een Artikel verpakte vismoot waar de verpakking van ontbrak