Erg blij en tevreden

De service van thuisbezorgen is überhaupt al fantastisch natuurlijk... Het assortiment van Plus sluit prima aan bij mij en bijna alles is goed geleverd...jammer dat net je 2 favorieten er even niet waren en je daarvoor n vervanging krijgt. Maar die kon je ook gelijk weer meegeven aan de bezorger dus prima geregeld!!! Alleen de App is soms wat haperend en vervelend...dus ff geduld daarmee

Meer dan TOP !!

Al jaren laat ik mijn boodschappen op donderdag bezorgen. Nooit problemen en als die er zijn dan wordt het meteen opgelost. Fantastische service en medewerking van het personeel van hoog tot laag. Iets niet op voorraad dan wordt er gebeld voor een alternatief product. Ook kun je dit gewoon online aangeven. Ze staan altijd voor je klaar. Ook de bezorgers zijn servicegericht en vooral heel klantvriendelijk. Op dit moment heb ik een vaste bezorger met wie ik een heel goed contact heb. En in tegenstelling wat men wel eens zegt dat de Plus duur is...... De prijzen vallen reuze mee. Ik heb er geen last van. Er zijn ook veel aanbiedingen waarvan je gebruik kunt maken. Al met al Plus Soesterberg is voor mij TOP. Bedankt voor jullie fantastische service en medewerking. Tot volgende week donderdag!!

zie onder.

al tijd vriendelijk en als er een art. niet vooradig is een tel. om evt. een ander product of ivm. dat.te veranderen.

Heel tevreden .

We zijn heel tevreden over de online bestellingen en bezorgingen van de Plus winkel in Alblasserdam.

Zeer prettige winkel

Hele goede services en prettige bezorgdienst personeel.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Wekelijks heel tevreden met de bezorgservice van de Plus

We zijn zeer tevreden. Heel soms is er iets, maar met 1 appje is dat dan gelijk opgelost

Bezorgers allemaal aardig

In de winkel kom ik bijna nooit , kan ik fysiek niet , de medewerkers zijn ook aardig en behulpzaam , ik heb 1 x een aanvaring gehad met iemand ,maar het was mijn schuld had iets verkeerd beoordeeld , de mijnheer was erg boos op mij , niet fijn . Ik heb wel mijn excuses aangeboden via telefoon , en later nog in de winkel

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Alles is goed optijd altijd vriedelijk aleen was de manderijnen van de week slecht

Uitstekende service

Fijne medewerkers,

Hele fijne bezorger

Bezorger is erg vriendelijk en bereid om de boodschappen binnen re zetten.

Zeer goede service.

Boodschappen worden bezorgd door heel fijne bezorgers. Heel vriendelijk personeel.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Producten bijna overdatum, ongevraagd vervanging

Het is nu al de zoveelste keer dat producten niet leverbaar zijn en dat ze een vervangend product erbij doen, terwijl ik meerdere malen heb aangegeven dit niet te willen. Ook had ik zakken aardappels partjes etc en de houdbaarheid was tot de volgende dag.

Bezorging perfect

Bezorging was perfect, netjes op tijd! Alles was aanwezig doormiddel van bijgevoegde boodschappenlijst! Kortom t was zeer goed verzorgd/uitgevoerd! Voor herhaling vatbaar!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

over het algemeen goed te spreken over de bezorging

de oude bestel site werkte beter dan de nieuwe . Ik vindt het makkelijk om via lijst eerder besteld boodschappen de boel bij langs te lopen die heeft nog nooit goed gewerkt loopt eerder vast

Vlotte en keurige bezorging

De bestelling on line gaat prima. Daarna wat nabestellen gaat heel moeilijk op de site. Daarom de winkel zelf gebeld en de toevoeging telefonisch doorgegeven. Dat werkte weer uitstekend! De bezorging verliep perfect! Snel en hulpvaardig!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede producten, persoonlijk contact, levering als afgesproken klantgericht

Klantgericht, voldoende keuze assortiment, app is prettig, bezorging is perfect

Altyd vriendelijk.

top

gewoon top levering netjes

Geweldige service

Mijn eerste bestelling bij de Plus Geweldige service . Bestelling gebracht tot in de keuken. Echt super service.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

bezorging altijd keurig verzorgd , vriendelijke bezorger.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Keurig op tijd bezorgd, maar te vaak goederen niet op voorraad.

Te vaak zijn dezelfde producten niet op vooraad, b.v. de appeltaart. Zeker geldt dit voor artiekeln die in de aktie zijn, die worden zelden bezorgd. Jammer, zo bellon je geen trouwe klanten!

Prima geregeld!

Positief! Vriendelijke bezorging!

Gewoon de beste

Ze nemen bij mij een probleem weg en wel het boodschappen doen. Door ziekte kan ik het niet zelf doen en ben daarom heel blij met deze toppers. Ze doen mijn boodschappen heel goed. Hebben ze een product niet dan krijg ik of een soortgelijke vervanging of het product niet. En ze zijn altijd op tijd.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Keurige bezorging door vriendelijke jongen

Netjes en op tijd bezorgd. Ik heb één aandachtspuntje, als iemand 2 vegan maaltijden bestelt en er is er maar eentje beschikbaar, kom dan niet met een vervangend product met kip....nu heb ik maar één maaltijd ipv 2.

cijfer 7

wat wij bestellen,soms niet op voorraad al 3 keer elk keer

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht