Daar ik door mijn gezondheid niet altijd zelf mijn boodschappen doen is deze service van de Plus ideaal.
Het is mijn 2e bestelling, maar er zijn nu toch bezorgkosten berekend. Verder zeer tevreden.
Ben nog altijd blij met bezorg mogelijkheid. Voor mij is het geen luxe maar bittere noodzaak. Loop zeer slecht en kan daardoor niet zelf / fysiek naar Supermarkt.
kan erop vertrouwen,dat het goed gaat
als er al een enkele iets niet perfect gaat dan is het telefonisch met de klantenservice altijd vlot geregeld. maar dit komt zelden voor.
De laatste tijd , als ik bepaalde producten wil bestellen, zijn ze via de app niet te vinden, terwijl ik weet dat mijn winkel ze wel heeft. Je krijgt in de regel de duurdere alternatieven te zien. Nu schrijf ik ze dan wel bij opmerkingen..maar als dat ze door gaat is het blokje te klein
Alles oké, behalve dat de gebakjes er niet bij zaten. De koerier was zeer vriendelijk, Waarschijnlijk zal ik niet meer mijn boodschappen bij Albert Hein bestellen. Daarom hoop ik dat de service zo blijft. Gr Johanna den besten
Gaat wel alleen verschillende bezorgers wat niet altijd leuk is
Geen gesjouw met zware tassen. De bezorgers zijn erg vriendelijk.
Dan moet het aanbod van de site wel kloppen met het aanbod van de winkel. Ik had brood besteld maar dat was bij de winkel uit het assortiment. Ik ben hier niet over gebeld want ik had dus onbewust schijnbaar aangekruist dat er een vervangend product geleverd mocht worden. Misschien een idee om dan bij ergens op de site erbij te zetten waar dit brood dan wel in het assortiment is ofzo. Dit zal vast bij meerdere vers producten zijn. Dus de site op 1 of andere manier aanpassen/
Zoals altijd de boodschappen netjes geleverd. Gaat weinig tot niets fout bij het leveren van de boodschappen. Goede alternatieven aangeboden, die je niet perse hoeft aan te nemen. Groente of fruit is niet altijd even mooi.
online via de pc was boodschappen doen een ramp, geen goede verbinding, traag etc. via de app gaat het wat beter maar zou het naar mijn mening makkelijker kunnen. bijvoorbeeld aan kunnen vinken wat ik van mijn boodschappenlijst nodig heb die week. vaak is er iets niet leverbaar of krijgen we een vervangend product. we bestellen al lange tijd bij dezelfde Plus, zorg dan dat de producten die wij wekelijks bestellen aanwezig zijn. de bezorger is altijd zeer vriendelijk en zet de boodschappen netjes weg, neemt lege kratten e.d. mee. als we bellen voor iets wat is vergeten doen ze dit er altijd nog keurig bij. we willen een andere Plus gaan benaderen in de buurt om te kijken hoe dat gaat verlopen.
Goede ervaring.
Nice shopping online here...too bad they pick only from the store because not all things are in stock...if the app could warn you that items were unavailable, you could pick another yourself. In my last order the ice cream was completely melted so I threw it out...
Staat op tijd klaar en vriendelijkheid
Altijd zeer vriendelijke bezorger
Zij leveren elke week aan mijn broer met een beperking en psychiatrie. Onwijs vriendelijk, heel flexibel en veel respect! Onze dank is groot!
Elke week laat ik heerlijk de weekboodschappen thuisbezorgen. Alleen als ze geen “actie” gratis bezorgen hebben, kost het me wel elke week €6, dit is wel duur. Dit heb ik ook gemeld maar er kan niks aan gedaan worden. Jammer. Maar verder super producten en aanbiedingen.
Klantvriendelijk en meedenkend. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Wel verbaasd over bezorger op vr 26-04 Zette de kratten buiten neer en wilde weer vertrekken.... Op mijn vraag of hij het binnen wilde zetten...antwoordde hij: "Ehhh, als u dat wilt" "Ja, graag!" : antwoordde ik stomverbaasd. Heel apart. Overige ervaringen TOP zeer vriendelijke en behulpzame bezorgers.
Dinsdag via website wijn besteld. Bevestiging ontvangen dat alles op voorraad was en klaar stond. Op vrijdag bij afhalen stond bestelling NIET klaar; moest wachten tot de helft uit de schappen was gehaald. De rest was niet aanwezig en men kon niet zeggen of deze nog nageleverd kon worden.
Vriendelijke bezorgers jammer dat niet altijd op voorraad is voor de rest eigelijk erg goed en tevreden
Service is goed, maar aanbiedingen worden vaak niet geleverd.