Gewoon goed en snel
Laatste tijd veel produkten niet voorradig, moet dan nog boodschappen gaan doen terwijl ik mijn boodschappen laat brengen. Ik kan dan beter alle boodschappen zelf gaan doen.
Had een bestelling van arielpods gedaan. Bij afhalen de andere dag bleken deze niet op voorraad te zijn en kwam het ook niet meer. Erg teleurstellend!
En dan die top bezorger, Vincent, leuk joch!
Bezorger niet meegaand en kan vriendelijker. Belachelijk dat de kratten niet mogen worden meegegeven. Die worden uitgeruimd ondertussen dat er betaald word en de bezorger hoeft niet te wachten. Ik vind het jammer, is een rede om niet meer te bestellen!
Perfecte service. Een klacht krijgt alle aandacht en wordt indien mogelijk meteen opgelost..
Altijd goeie service en klantvriendelijk en mist er iets wordt het direct geregeld
eerder gekochte producten werkt niet. alle vleeswaren krijg je maar een beperkt aantal producten. kortom er schort van alles aan de nieuwe website en het is voor jullie hoog tijd alle fouten die er in zitten snel te verbeteren,wil je niet dat je trouwe klanten naar een ander gaan.
Helemaals niets op aan te merken. Super vriendelijk personeel
Ik vind de bezorgers heel vriendelijk en zetten netjes iets binnen voor mij. Alleen het nadeel vind ik dat ze de laatste periode steeds te laat zijn....
Goede service en vriendelijke bezorger!!
Snel en nauwkeurig
Ik vind het heel fijn dat de Plus thuisbezorgd. Over het algemeen ben ik zeer tevreden. Af en toe krijg iets wat aan of over de datum is. Dit wordt met welgemeende excuses omgeruild.
Elke week worden mijn boodschappen weer prima bezorgd, ben er blij mee!
Altijd netjes en goed bezorgd. Bijna altijd op tijd en aardige medewerkers. Dikke pluim.
Maak elke week gebruik van de bezorgservice. Vriendelijk en behulpzaam personeel, in het correcte tijdsblok levering. Kwaliteit/prijs in verhouding.
Prettig dat je ook een mail krijgt met de ongeveer bezorgtijd
Ervaring gewoon goed
Snelle service, binnen 24 uur besteld en in huis. Keurig op tijd en tot in huis geleverd.
Super goed
Ik vind de houdbaarheid van de verse producten minimaal.
Goede producten, prijs kwaliteit verhouding en goede bezorging.
Snel geleverd, super service
Intuïtieve online bestel procedure. Zeer vriendelijke en behulpzame bezorging.