elke week prima bezorging en aardige bezorgers
goede service
Zoals hierboven beschreven.
Bestelling 2 dagen van te voren geannuleerd maar werd toch bezorgd! Kon niet meteen weer worden meegenomen en werd pas een dag later opgehaald. Geld konden ze niet meteen verrekenen dus daar moesten we ook nog op wachten.
Ik heb voor het eerst online bestelling gedaan. De verse producten zijn ook echt vers. Sommige producten waren er niet en ik had alternatieve aangevinkt maar die zet ik voor de volgende bestelling uit want die zijn veel duurder. Vriendelijke bezorger!
Eerste online bestelling en goed bevallen. Goed assortiment, fatsoenlijke prijzen, snelle levering en goede acties. Heel fijn dat voor nieuwe klanten ze 4 x gratis bezorgen om kennis te maken dat is nog eens een fijne kennismaking. Eerste levering is ook goed verlopen dus zullen hier vaker bestellen.Enige wat verbeterd kan worden is de website of app wat wel eens haperde of dat je steeds de postcode opnieuw moest invoeren nadat je een product wilde toevoegen in het winkelmandje. Maar voor de rest heel prettige ervaring. En zeker aan te bevelen.
Maar liefst 6 artikelen niet op voorraad!
Afgelopen donderdag had ik een bezorgmoment gekozen van 18:00 - 20:00. Tot mijn verbazing werden ze bezorgd om 16:19 uur, gelukkig was ik thuis. Waarom bezorg momenten laten kiezen, als ze toch op een ander moment bezorgd worden?
Altijd goede service
Ging zoals je het wenst. Netjes, vlot en alles geleverd zoals besteld
Zoals altijd was de bezorging vriendelijk behulpzaam en snel! Echter heb ik de laatste weken bij een bestelling wat problemen. Soms pakt hij het juiste aantal niet en zie ik dat helaas wel eens over het hoofd met alle gevolgen van dien. Het meest lastige vind ik dat ik bij de opmerkingen later geen veranderingen meer kan aanbrengen. Dat kan wel ,net als vroeger, met de producten zelf ,maar bij de opmerkingen kan er later niets meer. Punt van aandacht misschien....
Mijn ervaring is goed. Netjes afgeleverd en fijne bezorging
Elke week laat ik boodschappen brengen. Ik hoef niet zwaar te tillen. Het personeel is allemaal vriendelijk. Ik laat ook alternatieve producten kiezen als er iets niet is maar meestal bellen ze dan voor de zekerheid toch nog even op.
Ik wilde online bestellen en laten bezorgen maar dat laatste kreeg ik niet gewijzigd dus moest ik het afhalen. Maar sinds Julie wijzigingen in de app kan ik nooit zelf inloggen, geeft iedere keer aan dat het email niet klopt. Heel verhaal moet dan eerst naar de winkel zodat iemand met kan helpen.
Alles in orde, ook de alternatief geleverde producten. Echter de druiven zijn niet goed, er zitten veel rotte druiven bij. Hier ben ik niet tevreden over.
Er waren 3 alternatieven. De potgrond werd geleverd van een ander merk, niet biologisch... Maar ook veel duurder dan de aanbieding 1 + 1 gratis. De salade was houdbaar tot de volgende dag, ook niet erg handig. De garnalen 1 + 1 waren verschillend, want er waren geen 2 dezelfde op voorraad. Tsja....
Ik ben heel blij met de plus , goede producten, prijzen, nette bezorgers
Alles goed afgeleverd en gelukkig alternatieve pannekoekmeel toegevoegd omdat de door mij bestelde pannekoekmail niet op voorraad was. Anders had ik de kleinkinderen teleur moeten stellen.
Als ik fruit of tomaten koop ligt dat heelvaak onder in het kratje met boodschappen de boven op. Waar door het fruit/tomaatje vaak beschadigd zijn En een extra kratje waar waspoeder / schoonmaakmiddelen apart in worden vervoerd Waspoeder bij de boodschappen in geeft geen lekker smaakt
Als uitstekend
vaak vervangende artikelen
Goede snelle service. Hadden door ziekte nu besteld bij plus. Vond alleen de bezorgkosten erg veel. Maar was de enige winkel die dezelfde dag kon leveren. Als de bezorgkosten lager waren had ik vaker besteld. Maar nu niet meer. En zag de volgende dag dat de bestelling niet helemaal klopte. De ham-kaas croissants waren 1+1 gratis en had 2 besteld en kreeg ook maar 2.
Vermindering van de bezorgkosten, vind de nieuwe app zeer ongebruiksvriendelijk, de vorige app was stukken beter.
Bezorging zelf loopt super maar sinds de nieuwe app er is kloppen producten die je ziet en kunt bestellen totaal niet meer met de producten die de winkel heeft. Mis al meerdere weken diverse producten omdat ik ze wel kan bestellen maar de winkel het niet in het assortiment heeft. Ook zie je andere producten niet terwijl de winkel ze wel heeft. Heel irritant als je zelf al maanden niet meer naar de winkel kunt dus afhankelijk bent van de app
Prima service en makkelijk bestellen.