Alle artikelen netjes in de krat gelegd en op tijd bezorgd.
Altijd een leuk iemand,aan de deur en problemen worden ter plekke op gelost
Ik ben zeer tevreden over het assortiment en de klantvriendelijkheid van deze Plus.
Er gaat veel mis in de communicatie soms. Wel aanbevelen omdat het meestal wel goed gaat.
De boodschappen worden keurig bezorgd, tot in mijn keuken, ben ik heel blij mee.
De kwaliteit van eten en drinken bij Plus van Limbeek is goed. Alleen gaat er in de afgelopen tijd te vaak wat mis met het bezorgen van de boodschappen. Bijvoorbeeld 2 diepvries maaltijden die wel betaald zijn, maar niet geleverd. De laatste tijd moet ik vaak na de bezorging de Plus bellen en dan komen ze het nabezorgen. En ik krijg dan excuses. Er is de laatste periode veel wisseling van het personeel. Ik zou het fijn vinden als er wat wordt gedaan met mijn review.
Niet besteld wel geleverd, teruggenomen door bezorger, maar had al betaald ; fles limoncello. Besteld 1 doos Park Villa wijn. Op bon ( en betaald ! ) 2 dozen. Totaal teveel betaald ongeveer € 40,— ! Volgende keer noodzakelijk àlles controleren waarna betaling !? Doosje tompoezen besteld , geleverd 24 april, houdbaar tot 25 april Eerste bestelling week geleden was okay!!
Was een hele vriendelijke jonge man die de boodschappen bracht.
Levering zou plaats vinden tussen 14:00 en 16:00 uur. Zonder tegenbericht is de levering later dan 16:00 uur geleverd. Ipv Caesar salades heb ik Griekse salades ontvangen Bij het online bestellen mocht ik aangeven of ik Pluspunten Dagje uit spaar. Bij levering kon je bezorger hier mij geen informatie over geven, noch heb ik spaarpunten ontvangen. De optie om aan te geven of ik Dagje Uit punten spaar is mij dan totaal onduidelijk. Er zaten verschillende maten eieren in de verpakking
Zijn blij met desiree.. Zij belt ons altijd....om aanpassingen door te spreken. Vrolijk en gezellig
We hadden online een bestelling geplaatst bij een PLUS supermarkt wat verder bij ons uit de buurt, omdat de voor ons dichtstbijzijnde PLUS supermarkt een aantal producten niet op voorraad had en verderop dus wel. Dit was in het verleden wel vaker gebeurd: dat de voor ons dichtstbijzijnde PLUS supermarkt één of meer producten van een aanbieding niet op voorraad had. En de verderop gelegen PLUS supermarkt dus wel.
Ondanks een computerstoring. Heerst men het de bezorgde bestelling s,middags in een uur geleverd, chappo Pgjdejong
Ik vind de service fantastisch. Hele aardige bezorgers. Ze nemen ook mijn glas en blikjes mee. De bezorgtijd wordt altijd netjes aangegeven. Het enige ding vind ik dat er veel beter op de datum gelet moet worden door degene die het krat inpakt.
Mooi op tijd en aardige bezorger!
Zowel de producten, als de service als ook het personeel van prima kwaliteit. Netjes, tijdige meldingen over bezorgtijd. Geen klachten, fijne ervaringen. Eén keer producten gehad die vrijwel meteen aan de datum zaten qua versheid; sindsdien zet ik het er vaak bij.
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de bezorgtijd en de bezorging van de bestelde producten verliep voorspoedig.
Ik heb via de app mozzarella kaas besteld en zou deze gisteren ophalen. De Plusmarkt van De Rijp wist van niets. Gelukkig hebben zij het voor mij besteld en kon ik de mozzarella vandaag ophalen in de Rijp
Alles netjes afgeleverd het klopte allemaal vriendelijke bezorger ik kom voor de volgende bestelling weer bij jullie.
Nu kan ik geen vlees uit eigen slagerij meer zien op de site. Bestellen kan nog wel als ik de bestelling apart vermeld. Dat is lastig. Voorheen kon ik het product zien. Daarnaast kon ik de bestelbus niet volgen. De chauffeur zei dat er maar zes klanten in de app vermeld kunnen worden. En er waren meer klanten.
Ben erg tevreden al is de nieuwe app erg sloom
Aardige bezorgers.