Alles prima. De levering was snel en op tijd, er ontbrak niets. Super!
Helemaal top, dank u.
Altijd in orde en vriendelijke medewerker die de boodschappen voor mij in de gang zet!! R.
Kan zelf niet lopen en ben oud dus de Plus is een uitkomst
Mooi optijd
Vlot in huis en de bezorger was erg vriendelijk en behulpzaam
Netjes bezorgt geen klachten
Levering binnen tijdvak door vriendelijke bezorger
Altijd super service. Ik krijg altijd een vriendelijk berichtje als de chauffeur onderweg is.
houden zo.
Prima, wat ik kon vinden ging bestellen goed, maar er zijn. Ook producten die ik niet kon vinden via de site terwijl ik wel weet dat ze ze hebben.
Geen antwoord hier op hoor
Ondanks de lekkage en heel het gedoe eromheen toch fijn de boodschappen gehad.
Ik kan het iedereen aan bevelen
Na telefonisch contact konden voor mij 4 dozen wijn besteld worden, uit de aanbieding. Op de bezorgdag werd ik gebeld: waren door Distributiecentrum nog niet geleverd. Afgesproken voor bezorging volgende dag. Vandaag kwam Plus: géén wijn!! Was tóch niet gekomen. Veel moeite voor gedaan en (niet voor het eerst) teleurgesteld in wat écht geregeld kan worden. Netje citroenen heb ik mee teruggegeven; waren al beurs. Vers gebak stond op de THT datum van vandaag (2 verpakkingen besteld). Dat is dus ook écht te krap. Mijn enthousiasme voor PLUS is aan het afnemen.
Aardige bezorgers, op tijd en doen wat ze moeten doen!
Goede ervaring gehad met bezorgen op groepsaccommodatie de Aalbertshoeve in Ermelo
Prima geregeld.
Netjes en correct geleverd
Ik vind het handig dat jullie ook in Assen komen.
gedeelte van de bestelling (aanzienlijk deel) ontbrak. Ik ben nergens op de hoogte gesteld van de gebreken. Ook de medewerker bij wie je afrekent, stelt je niet op de hoogte. Je komt er per toeval achter omdat het bedrag 300 euro is in plaats van 400 Vervolgens zelf de winkel in om de gebreken zelf te kopen los. voorbeeld : Jumbo stuurt tijdig een mail waarin staat dat bepaalde producten er niet zijn.
Het minimale bedrag van 25 euro spreekt me erg aan en vriendelijke bezorgers is ook heel prettig. Die ook gewoon nederlands kan. Heel anders dan AH(alleen Engels praten en haastig)
Zo blij!! Dit is nog es een fijne ervaring. Bestellen en lever moment kiezen ging super makkelijk en de bezorging was tot op de minuut te volgen. De geleverde boodschappen (kratten) waren schoon, prodicten vers en niet de kleinste bloemkool :-D En stroopwafels omdat het mijn 1e bestelling is. Zo attent! Klasse, dankjewel Plus! Oh... de bezorger maakt bovenstaande ervaring 5 sterren. Wat een vriendelijke, leuke jongeman. Dat ze nog bestaan! Dankjewel!!
prima service alle afspraken nagekomen verbeterpunt. mail sturen dat bestelling gereed is
Jelco wat een fantastische lieve bezorger super! bedankt voor de goeie service.