Levering van het bestelde exact op tijd en via de App goed te volgen.
Telefonisch goed contact, klant gericht, vriendelijk
maak er al jaren gebruik van en bevalt prima
Mijn eerste keer dat ik bij plus besteld heb. De boodschappen werden op de afgesproken tijd geleverd en waren compleet. De houdbaarheidsdata waren ook goed. Een prettige ervaring!
Super service, alles wordt altijd netjes op tijd geleverd.
Bestelling geleverd binnen aangegeven tijdsvak, heel vriendelijke bezorger
Elk voordeel heeft zijn nadeel. Ik ben in grote lijnen tevreden met bestellen bij PLUS, alleen heeft door het systeem dat Plus hanteert ook zijn nadelen. Zo worden de boodschappen verzameld in de winkel. Dat betekent dat als iets op het moment van verzamelen niet in de winkel op voorraad is, het niet geleverd wordt. Als je daar maar op inspeelt hoeft dat geen halszaak te zijn. En als er eens problemen zijn worden die altijd heel correct opgelost.
Regelmatig bestel ik online. Vrijwel altijd is alles compleet. Bij een ander product staat dit altijd keurig vermeld. Op tijd bezorgd door vriendelijk personeel.
Prima . Alleen de kratjes vind ik wat lastiger
Snel en goed
Mis alleen dat je later nog boodschappen kan toevoegen
Heel gemakkelijk te bestellen Ga liever naar de winkel, maar het kwam nou erg goed uit.
gewoon goed, zoals altijd!
Voor een jongerenweekend (60 pers.) hebben we een grote bestelling geplaatst. Vrijdagmiddag werd deze compleet bezorgd. Maandagochtend werden de overgebleven houdbare producten weer opgehaald. Topservice!
Pirma en zorgvuldig geleverd mooi optijd het enige wat een beetje jammer was is dat er actie producten waren besteld maar die er niet op voorraad waren en we kregen geen alternatief misschien de volgende keer even contact opnemen en overleggen met de besteller ?
Ik heb soms iets waardoor ik tijdelijk niet zelf de boodschappen kan doen. Het liefste doe ik ze zelf maar dit gaat ook prima
Goede service, vriendelijke medewerkers en lekkere verse kant-en-klaar maaltijden.
Boodshappen werden een verdieping hoger op mijn verzoek gebracht
Aardige bezorger. Kwa versheid van groente aardappelen fruit kan het voorruit. En vaak dingen niet op voorraad.
Teleurstell8ng
alleen maar goede ervaringen
voordelige spullen
Bestelling geplaatst voor mijn oudere moeder. Het is naar binnen gebracht en uitgepakt met een glimlach, en geen probleem Heel erg bedankt, ook voor de extra producten
Fijne medewerker en service tot mijn keuken
Enige aandachtspunt is dat de aanbiedingen regelmatig niet leverbaar zijn.