2-1/2 omdat; vaak/veel/al de; bestelling-niet; compleet/is: veel-art. op/de website/is-niet in/de winkel(daad)werkelijk-aanwezig en-das niet-door; de: bestelde/te-controleren en-besteld de; weetniet of/het-bestelde er/is, gaarne-daar; meer aandacht-voor, + de-snijwaar(broodbeleg/is-vaak zo-dun dat-men 't-niet heel(fatsoenlijk)op/z'n brood-krijgt/graag-meer aandacht hiervoor, Ja-maar dan-kunnen/we; minder-verkopen, das-niet ons-probleem, das-jullie pakkie-aan.
De alternatieve producten zijn nog steeds een beetje moeilijk. Mss kan dit vooraf in een mailtje gemeld worden. Zo heb je als klant de tijd om even snel te kijken. Zowel voor jezelf fijn om rustig te kunnen kiezen of om je huisgenoten te verwittigen die de boodschappen aannemen. Verder niks op aan te merken. Altijd correct, op tijd, Vriendelijke en hulpvaardig. Top winkel en top service.
Mijn ervaring was goed
Soepele procedure en snelle levering
Het enige nadeel aan de plus is dat bij levering op maandag , veel producten niet op voorraad zijn. Dit weerhoudt mij er dan wel vaak van. Positief is dat je nu tot laat in de avond kan bestellen. En het personeel is erg vriendelijk
Top bedrijf
De bestellingen wordt altijd op tijd geleverd door een vriendelijk en behulpzame medewerkers
Alles ging perfect, geen problemen gehad.
Vriendelijk, altijd met een lach, snel en goed!
Bestelling bevestigd maar niet geleverd. Wel over geïnformeerd. Website niet aangepast. Product nog steeds leverbaar
De boodschappen werden netjes afgeleverd. Vriendelijke bezorger.
Als we een aanmerking moeten maken is het b.v. dat de kadetjes vaak dezelfde datum zijn als de bestel dag dat is wel jammer....
Aangegeven in de opmerkingen dat ik pas 17.30 thuis was, daarmee is rekening gehouden. Geholpen met de boodschappen binnen te zetten.
Super, prettige medewerker.
De bezorging was prima op tijd en bezorger heel vriendelijk. Alleen veel producten waren er niet. Bestelling was ook groot (voor weekend weg voor 20 personen), maar was wel al ruim een week van tevoren geplaatst. Het verbaasd me dus dat er veel producten dan niet zijn. Alles was wel netjes vervangen, alleen soms door producten die meer dan 3 keer zo duur waren. Wij stonden alleen met ons rug tegen de muur omdat ik ook weg moest, dus de producten toch gewoon nodig had. Uiteindelijk heb ik naar mijn mening dus te veel betaald, terwijl de bestelling ruim op tijd was en er dus volgens mij rekening mee gehouden had kunnen worden.
Deze bezorger is verschrikkelijk en ook de reden dat dit de laatste keer is dat ik iets bestel opkoop bij de plus! Niet dat de plus zich daar iets van aantrekt, maar ik hoor toch in mij omgeving meer geluiden over de slechte service en het aanbod.
Betaalde mandarijnen niet geleverd. Voor 23:55 uur besteld volgende dag geleverd doet deze winkel trouwens ook niet aan. App werkt ook vaak slecht helaas.
Vriendelijke bezorgster
Altijd op tijd en leuke bezorger Rico
Prima service. Vriendelijke medewerker.
Helaas zijn mijn boodschappen niet volledig geleverd en waren de verse producten niet allemaal vers geleverd.
Ik mis de aardbeien van de aanbieding dat kan natuurlijk maar de bessen krijg ik wel en het is 1+1 gratis maar dan krijg ik een bakje en betaal ik dus de volle pond. Dit is uiteraard niet echt om heel blij van te worden.
2 x desert zat er niet bij kippenlevers over de datum heb er over gebeld kreeg een puber met een grote bek aan de lijn
vaak op tijd en ze gaven mij de tijd om geld over te maken. er was toen een storing bij snsbank ulrike
Mijn 1e ervaring prive met bezorgen boodschappen thuis. Alles keurig verzorgd. Minpuntje dat de verse groente niet uitgeleverd werd en 2e minpuntje dat het pas de 4e dag bezorgd kon worden. De minpuntjes wegen nu zwaarder omdat ik geen vervoer heb en het huis niet uit kan. Ga in de toekomst zeker meer van deze service gebruik maken