Bestelling compleet geleverd super goed gedaan
Dat er bezorgd wordt is fijn en de bezorgster is vriendelijk, ik ben er dus blij mee!
4x gratis bezorgkosten ontvangen. Vandaag een express bezorging gehad voor 8,50 waarbij de gratis 6 euro bezorging er niet is afgehaald maar na de bezorging krijg ik wel een bericht dat ik 1 gratis bezorging kwijt ben. Dus ik heb feitelijk 14,50 betaald voor de bezorging. Dat klopt toch niet?
Er kan efficiënter worden ingepakt. De boodschappen hadden goed in 2 kratten gekund. Ipv 3. Helft boodschappen waren maar geleverd. Na een telefoontje met plus wel goed opgelost. Bezorger kwam terug met de rest van de boodschappen
Atijd netjes geholpen en vriendelijk
Er ontbreekt altijd wel iets en als je dan naar de winkel gaat ligt het gewoon in het schap. Zeer irritant
Online bestellen, is altijd goed verzorgt en fijne medewerkers en Geen klagen over de voorraad....
Super goed geregeld
Ik werd gebeld of hij een tijdvak eerder kon komen, daar hij ook bij mijn buurman in dat tijdvak moest zijn. Heel fijn, ik was immers toch thuis. Fijn dat je kunt kiezen uit diverse tijdvakken verspreid over de dag. Vriendelijke en aardige bezorger, helemaal correct in zijn werk.
Goede bezorging, vriendelijk en producten goed aangekomen. Dank !
Meerdere malen is er wat vergeten mee te nemen maar is wel altijd opgelost.
Lily heeft mij goed geholpen! Het personeel is zeer service gericht en attent.
Ik was heel bij dat ze t binnen op tafel hebben gezet
Alles wordt fijn binnen tijdsblok bezorgd, vriendelijke bezorgers, soms jammer dat bepaalde producten nog maar kort houdbaar zijn.
Per week wisselend
Mooie service
- producten ontbreken - houdbaarheid slecht, vaak maar 1 of 2 dagen - als er aanbiedingen zijn wordt er geen rekening gehouden met een vervangend product om toch aan bijv. de 1+1 te voldoen - vervangende producten zijn altijd veel duurdere producten - je kunt er niet op van aan dat als je bij de plus besteld dat je echt ontlast bent van boodschappen doen omdat er altijd wel iets ontbreekt. Dit zal zich nooit voordoen bij Picnic omdat zij altijd gratis een vervangend product leveren zodat je boodschappen compleet zijn.
Allereerst komt de bezorger te laat, vervolgens geen vriendelijke bezorger en missende producten!
Op tijd en vriendelijk Behulpzaam bin vragen
Niet àlles beschikbaar en bezorger was later dan afgesproken en iets vriendelijkere had gekund. Geen uitleg over de afwezige boodschappen. Reclame kortingen vaak niet mogelijk omdat bezorgmoment te laat is.
Prima service qua bestelling, alles werd geleverd, alleen ruim een uur te vroeg, wij waren er nog niet, bezorger heeft een uur gewacht met ook houdbare producten die in de koelkast horen in een warme auto…
Correct en op tijd bezorgd.
De boodschappen lagen netjes klaar en heel mooi in de kratjes gelegd. We zijn ook heel erg netjes. Behandeld door een vriendelijke meneer. Zeker voor herhaling vatbaar
Al enkele jaren maken wij gebruik van de goede service, en daar zijn wij erg gelukkig mee. Alleen vindt ik dat bestellingen boven de 100 euro gratis bezorging moeten krijgen. als je net als wij elke week dik boven de 100 zitten dit wel verdienen.
Goed ervaren. Wel moet deze bezorger wel goed opletten welke grote statiegeld flessen je inlevert bv. Nu had ik maar 2 grote flessen en hebben jullie winst van 20 cent. En helaas te laat na 10uur. Gelukkig kon het dit keer prima.