Altijd blij met de bezorging van de Plus en de boodschappen mooi uitgezocht de datums ook in de gaten houdende. Aanrader, ze krijgen van mij een Plus.
Hij vond dat het huis/de voordeur moeilijk te bekijken was, door de manier waarop er auto's geparkeerd waren. Dat kan ik begrijpen, maar de manier waarop hij dit aan mij duidelijk maakte was ronduit onbeschoft. Daarnaast zat er in mijn bestelling flink beschimmeld fruit.. slechte zaak. Ik ga verder bij een ander bestellen.
Prima service. Erg aardige mensen.
Het was teleurstellend dat een groot deel van mijn bestelling niet geleverd kon worden.
Een duidelijke site en Just in time levering aan huis. TOP ,
Zeer klantvriendelijk
Altijd vriendelijk. Correcte bezorging.
Vriendelijke bezorgers
DBij/nabestelling niet gelever
Tussentijds diverse pogingen gedaan de bestellijst tussentijds te wijzigingen, uiteraard voor het uiterste tijdstip waarop wijzigingen nog toegestaan zijn. Steeds melding dat wijzigingen opslaan niet gelukt was wegens storing/geen connectie. Als ik echter via de mail mijn bestellijst bekeek waren de wijzigingen wel verwerkt . Uiteindelijk bij afhalen bleek toch de eerste versie te zijn ingepakt. Daarom moest ik nog 3x de winkel door om producten te halen en ruilen en kwam ik alsnog thuis met ontbrekende producten. Nu was heel het voordeel van het relaxt starten in ons vakantiehuisje eigenlijk wel weg: we hadden beter zelf gewoon boodschappen kunnen doen. Gelukkig was de betrokken medewerker in de winkel wel heel vriendelijk en behulpzaam. Vorige ervaring bij PLUS-bestelling was overigens goed (2021)
Veel lof voor de bezorgers. De laatste wijzigingen in het computersysteem vinden we minder. Voorheen kon je direct door scrollen als je een groep producten moet bekijken, Nu weten we na veel zoeken, dat je rechts onderin moet klikken om te kunnen scrollen. Heel lastig om dit iedere keer te doen. ook een minpuntje vinden we het voortdurend wijzigen van het assortiment. Hebben we iets goeds gevonden, dan kun je er bijna op rekenen, dat het weer spoedig verdwijnt..
Neemt de tijd en zegt wat er is aangepast
Ff wennen maar ziet er goed uit
adequate levering
Koop on line voor levering aan oude moeder, gaat perfect.
Ontzettend aardige bezorgster, I.v.m. een dubbele hernia ben ik momenteel minder mobiel. Ik vroeg of ze het in de gang wilde zetten, maar ze zette de boodschappen zelfs in de keuken op ooghoogte! Heel dankbaar!
Zie hiervoor
Bezorging goed te volgen met de track en trace mail. Opmerkingen wordt ook echt wat mee gedaan en vriendelijke bezorger.
Geen betere supermarkt in de buurt dan in Dommelen Daar kan heel Valkenswaard een voorbeeld aan nemen. De kwaliteit en kwantiteit van deze super Plus is van een heel hoog niveau en de klantvriendelijkheid is ook super Ik ben er zeer blij mee thnx
Mijn ervaringen zijn heel goed bij plus
Ben zeer tevreden over de Plus alleen moet je zondags s'morgens wel heel vroeg zijn om je bestelling op tijd thuis te kunnen laten bezorgen
Altijd op de afgesproken tijd en nrtjes afgeleverd
Aardige bezorger, boodschappen met zorg ingepakt en alles prima. Bedankt! (Enig puntje: ik hoef geen lange pakbon en kassabon, dat krijg ik toch digitaal. Jammer van het papier ;) )
Als er acties zijn voor gratis bezorging wil ik nog wel eens online bestellen. De producten worden altijd netjes op lange houdbaarheid datum gesorteerd. Bij afwijkingen wordt er telefonisch contact opgenomen met de klant, dus een geweldige service. Bij betaalde bezorging doe ik meestal zelf de boodschappen in de winkel omdat het mij te duur is. Om 6 tot 7 keer per maand 6 euro extra te besteden is voor mi te veel. En dan kom je wel eens bij andere supermarkten terecht. Verder ben ik tevreden over de Plus supermarkt, klantvriendelijk en goed personeel en een goede prijs kwaliteit verhouding.