Ik heb passievruchten gekregen die uitgedroogd en verkleurd zijn. Echter is er geen mail contact te krijgen. Ooit aan mensen met prikkelgevoeligheid gedacht dat dit dan allemaal niet kan met bellen? Contactformulier deed het niet, wel foto's gemaakt van het product bij levering van bezorging!!!
Het meeste is leverbaar?zo niet iets vervangbaar Een maal iets later geleverd ,!vanwege het paasweekend.
Zeer tevreden over de geleverde producten, de tijd en de leveranciers.
steeds word ik er uit gegooid en staat er u bent nu uitgelogd. Producten vinden wordt ook steeds moeilijker. Vaak zijn de aanbiedingen niet op voorraad. De bezorging is geweldig. Op dit moment beveel ik de plus niet aan . Ik heb voorheen wel iemand aanbevolen, maar deze persoon is er nu mee gestopt.
Fijne communicatie en goede bezorging!
Boodschappen bezorgen zorgt voor gemak, behalve wanneer niet alles wordt geleverd, of met een te korte THT. De lokale service is altijd geweldig. Fijne mensen, denken mee. De website en app zijn na de laatste update verslechterd. Veel meer onnodige tussenstappen. Echt belabberd. Als testpanellid geen terugkoppeling op gekregen, ondanks meerdere aanbevelingen. Plus wil op zaterdag via de email om 12.00 uur nog wel eens een gratis bezorging aanbieden. Geweldig natuurlijk. Behalve wanneer je als vaste klant met levering op maandagochtend de kortingscode niet meer kunt toepassen, omdat je order is afgesloten. Al vele malen gebeurd. Online kun je niet alles krijgen wat in de winkel wel beschikbaar is.
Ik vind de vernieuwde app/website nog niet optimaal. Producten die er niet in staan, die er normaal wel in staan. Vaak opnieuw de postcode invullen en een winkel aanklikken. Ook moet ik meerder malen opnieuw inloggen op mijn account, dit op de computer.
Fijn dat we de bezorger kunnen volgen en dat er geen bezorgkosten gerekend worden.
Vriendelijke en geleefde bezorger. Bedankt.
Dit is nu de 2e keer dat ik een bestelling heb gedaan. En weer gaat er iets fout. En is belooft 4x gratis bezorging maar alle 2x gewoon betaald.
Vriendelijke bezorgers. Heerlijke producten.
Is gewoon fijn klant vriendelijk
Alles klopt daar, mensen zijn vriendelijk en stellen ook vragen wanneer iets niet goed is of onduidelijk.
Ik heb nog nooit een bestelling volledig ontvangen Er ontbreekt veelal veel aan .Ik vindt de hartige snacks heerlijk ,ik had er 15 besteld ,8 ontvangen.Dus nee het zal wel weer even duren voordat ik weer bij PLUS bestel .
Om bellen over niet beschikbare artikelen te voorkomen vulde ik bij het veld "opmerkingen" in wat de eventuele vervangers moesten zijn, die instructies zijn tot de letter opgevolgd en alles is mooi op tijd geleverd.
Netjes op tijd, goede track&trace waar de bezorger op dat moment is en hoelang hij er ongeveer over duurt. Vriendelijke bezorger
Alles wat ik bestel komt op tijd en op gevraagde dag. BVD
Betrouwbaar
Heel goed, ben je iets vergeten mag je bellen en wordt dit aan je lijstje toegevoegd.
Een hele goede plus de beste die er is
Meerdere producten waren slecht en heb ik weg moeten gooien. Van de 3 paprika's heb ik er een weggegooid, van de twee zakken wokgroenten heb ik een zak moeten weggooien, en van de mango's heb ik ook een weggegooid deze was helemaal rot. Het is echt niet de bedoeling dat ik een deel van mijn levensmiddelen moet weggooien omdat de kwaliteit slecht is. Dit zet mij aan het denken over verdere bestellingen.
Alles goed verzorgd en netjes op tijd geleverd.
de vleessalades lagen los in de grote krat daar door waren ze door de krat geschud van 2 de dekseltje er af en gedeelte van de inhoud in de krat gelopen . Waarom de inhoud van 2 kratten niet stevig in 1 krat gepakt er was ruimte genoeg voor.
Vriendelijk, correct
Onze familie was een weekend te gast in Eibergen. Geen enkel familielid woont in de buurt en hebben we onze boodschappen op afstand geregeld. Alle lof voor Plus Koenders. Een goed telefonisch contact en de boodschappen digitaal ingevoerd. De boodschappen werden op tijd en met een glimlach bezorgd. Er was uitleg voor de kleine wijzigingen in de bestellijst. Onze familieleden hadden lof voor de kwalitiet van de boodschappen.