Vriendelijk, behulpzaam, correct

Op tijd, correct, beleefd, behulpzaam,

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Website werkt niet meer goed!

Zoals jullie ook zeker weten, jullie website is recent "vernieuwd", en sinds toen zijn er veel problemen. Het is te veel om hier te noemen (instabiel, minder gebruiksvriendelijk, veel bugs, enz.), maar kortom is het veel moeilijker geworden om een online bestelling te plaatsen.

Echt fijn

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Super goed

Goede service!

Alles wordt netjes bezorgd

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Erg ontevreden ! Slechte service !

Zoals afgesproken ging ik op 7-4 rond 18 uur netjes mijn boodschap halen.... Nou het was er niet .. Toen ik in de schappen keek was een mevr net de laatste eruit aan het halen... Medewerkers komen niks anders zeggen dan ja wij hebben het ook niet geleverd gehad....onzin !! Die mevr had toch ook nog Wat is het nut van een bestelling plaatsen als je het toch niet krijgt En dan niet eens afgebeld wordt dat het er niet is een er dus letterlijk voor niks staat !! Het ging om de knoflook gambas die waren nu afgeprijsd tot 4,74 per 450 gram Er stond nog gewone gambas ook 450 gram maar met de oude prijs 9,49 Ik vroeg of ze het daar niet mee kunnen compenseren dan gooi ik er zelf wel knoflook bij... Nee dat doen we niet ... Waar is de klanttevredenheid service van jullie? Ik was erg teleurgesteld.. En waarschijnlijk krijg ik toch geen antwoord op deze beoordeling

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Bij Plus is de tijd stilgestaan

Ik vergelijk de Plus met Albert Heijn en Jumbo. 1 plaats komt de Jumbo. 2 plaats Albert Heijn. 3 plaats Plus. De onleesbare kassabon, ook online is hij niet gedetailleerd genoeg. van de 21 producten waren er maar 18 leverbaar. Ik bestel bewust heel weinig bij de Plus, want wat makkelijk in 1 krat kan doet men in twee kratten.

Super goed geregeld

Gemakkelijk te bestellen en alles zat in de koelwagen. Ideaal deze zo op te halen. Wat over was kon terug dat maakt het een goede deal. Al met al zeker een aanrader om het zo te doen met een feest

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Super goede bezorging Op de afgesproken tijd

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

De boodschappen kwamen half uur overtijd zonder kennisgeving en alle media hadden storing.

Ik ben sowieso al ziek waarin vd week iets is gebeurd en ik loop daardoor met heel veel nog meer zorgverlening over huis. Klem met de afspraken en je zit te wachten en kijkt ernaaruit, omdat ik het ook niet kan halen en je belt en staat ook heel gouda nog weer eens stijf vd storing en t liep en ging allemaal weer tergend langzaam (ook kreeg ik geen mail ofzo) maar verder als altijd klopte het weer en werd het best wel begrepen, waar ik ook ieder moment niet wat aan heb echter. 1 keertje voor het eerst een minder puntje.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ondanks manco producten prima oplossing geboden.

Helaas waren mijn boodschappen niet aanwezig. Ben echter vriendelijk te woord gestaan en wordt dit goed opgelost.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Altijd goed

Vriendelijk personeel en altijd goed

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik vind dat je de verse groente na moet kijken voor ze de deur uit gaan want mijn bakje paprika waren nog maar 3 goed dat is minder

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima, op tijd, Goede vervangende producten

Heel tevreden

Kan thuis mijn boodschappen lijstje invullen. En die worden op mijn gewenste dag en tijd netjes thuis gebracht.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

De juiste plaats en bezorgt

Gemakkelijk,goed en snel

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service, vriendelijke bezorging. Ben zeer tevreden.

Goed geregeld

Op tijd klaar

Prima verlopen

Goede ervaring

Wel ok

Ook nu weer reclame producten niet leverbaar. Iets wat me teleursteld. Zeker als je het om 9 uur bezorgd krijgt.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service, prima geregeld en uitstekende bezorgdienst!

Slechte internet pagina

Je moet met de nieuwe site veel geduld hebben vaak storing en traag als je de winkel met storing belt merk je dat zij er ook wanhopig van worden en wordt je naar het landelijk nummer verwezen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede ervaring en contact met Plus

Als een besteld product niet voorradig, wordt daar over gebeld. De versproducten laten soms weleens te wensen over, dus die worden door ons niet zo snel besteld.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht