Heel goed geholpen en de producten die er niet waren zijn vervangen voor gelijkwaardige na contact te hebben gehad hierover. Zou zeggen ga zo door.
Leuke bezorgers verse spullen
Gemakkelijke invoer, snelle reactie en op de afgesproken tijd geleverd.
Ik had een aantal items in de aanbieding besteld en die bleken er bij levering niet bij te zitten. Van tevoren vertelde de bezorger duidelijk en rustig wat er wel bij mijn bestelling zat, wat niet en wat ik had besteld, maar wat ze als alternatief hadden geleverd. Zo kon ik overwegen of ik het alternatief wel of niet wilde nemen. Ook hadden ze een tegoedbon gegeven, zodat ik de items uit de aanbieding in een volgende bestelling alsnog voor de aanbiedingsprijs kon aanschaffen. Alles werd netjes naar de keuken getild door de bezorger. Ik kan niet anders zeggen, dat ik tevreden ben.
Voor en na de verbouwing doet men zijn best , echter niet met het volledige sortiment. Laatste week 1e let een compleet en juiste aflevering, hopenlijk blijft dat nu zo. Succes.
Elke week is er wel 1 of 2 artikel die niet op voorraad zijn, ik bestel online en verwacht gewoon mijn bestelling thuis,
Ik vind de tijdvakken bij plus erg ruim en worden niet kleiner gemaakt. Als de bezorger onderweg is krijg je een mail, maar dan kan het gedetailleerdere tijdvak nog steeds veel verschuiven. Ik kreeg een mail dat ik de bezorger kon volgen. Ik klikte op de link en bezorger ging pas half uur later rijden.
Bestellen en ophalen op een tijd dat jou schikt. Je hoeft niet helemaal de winkel door.
Nog steeds blij met de thuisbezorging, komt altijd goed.
ik doe al heel lang online bestellen bij de plus op het lourensplein in hendrik ido ambacht ik moest alleen doordat ik na jaren een andere provider kreeg mn account veranderen, vond dat heel lastig ik was ineens alles kwijt.
Uitstekend bevallen. Nette en complete levering aan huis
nvt
Kan alleen maar zeggen zeer goed. De producten goed geprijst en uitgebreid assortiment. Bestellen via de app. reuze gemakkelijk. Zelf je dag en tijdstip kiezen. Vriendelijke bezorgers.
Helaas, vind ik OOK bij PLUS, steeds meer lucht in de verpakkingen, terwijl de prijzen blijven stijgen. Verder mis ik eerlijk, stevig zuurdesembrood zonder verbeteraars. Bezorgen op zaterdag en maandag is ook niet meer, hoewel begrijpelijk. Graag had ik meer locale producten gezien, waarmee PLUS zich kan onderscheiden. Advies voor PLUS, volg aub het pad van AH niet. Zelfs de honden lusten hun broodcdan niet.... Make Uw Bourgondisch moto wasr: GOED ETEN, DAAR HOUDEN WE VAN !
Positief
Nette bezorgers altijd vriendelijk. Fijne aanbiedingen.
Perfecte levering op vermelde tijdstip
Het is heel fijn dat een medewerkster belt en overlegt als er een product bijna over datum is of iets niet voorradig is. Samen kan je dan kijken naar een alternatief.
Makkelijk bestellen en de volgende dag thuis bezorgd!
altijd volgens afspraak
Redelijk tevreden Vaak aanbiedingen niet meer voorradig En veel dingen niet in voorraad
Correcte en vriendelijke bezorging. Producten zijn vers en kloppen meestal zo niet dan zit er een alternatief bij. Ik ben erg tevreden
Zie hier boven