Vriendelijke bezorger, alles is bezorgd. Helaas doet het pompje van de handzeep sanicure het niet en is dus niet bruikbaar.
Goede service, fijn bezorgend personeel. We kennen de bezorgers persoonlijk en zij hun klanten ook. Daarnaast zijn de boodschappen altijd vers en netjes verpakt.
Er worden vaak korte THT datums meegegeven als je dit niet goed van tevoren zelf meld en dit zelf niet na kijkt bij aflevering. Tevens zijn er TE vaak manco's van aanbiedingsartikelen. Ik kan me voorstellen dat er hamsteraars in de winkel komen maar stel dan een maximum in, of laat enige voorraad in het magazijn staan voor de klanten welke hun boodschappen laten bezorgen. Dit scheelt een hoop irritatie voor klanten. Ook dienen de orderpickers een beetje beter op te letten, de laatste weken worden er vaak producten teveel aangeslagen wat erna weer verrekend dient te worden... Kost extra en verloren tijd. Verder zijn wij tevreden :)
Verse producten allemaal tegen de datum aan dus niks vers meer bestellen
Ik had een zakje aardappelen die al in verre staat van ontbinding waren, gebeld en er kwam geen bezorger meer in de buurt, maar de medewerker woonde in de buurt en is zelf een nieuw zakje aardappelen komen brengen waardoor ik toch aardappelen kon eten. Wat een service van die medewerker! Petje af!!
Vriendelijk
Ik had al lang niet meer besteld bij de Plus want voorheen lieten ze mij ook achter zonder de dingen waar ik bestelde. Maar ze hebben goed personeel
Fijn om iedere bestelling door zelfde bezorger te krijgen. Zo bouw je een band op en zij weet precies welk alternatief ik eventueel wil. Zeer vriendelijke dame die bij mij komt.
Keurig op tijd en alles goed gegaan.
Vriendelijke bezorgster die netjes binnen afgesproken tijdvak bezorgd en let op de kwaliteit van de producten.
Bis op één paar mankementen god
Bestellen ging gemakkelijk. Iets nabestellen was ook telefonisch mogelijk. Bestelling was mooi op tijd.
op tijd geleverd door een prima bezorger. Voor herhaling vatbaar.
Heel tevreden met alles. Er gaat wel eens iets mis, aan mijn of hun kant, maar wordt altijd opgelost.
Werd gebeld omdat er een artikel niet was ze nam de tijd voor me zodat ik rustig iets anders kon kiezen De vezorger was erg vriendelijk en bracht de boodschappen bij me naar binnen top!
Snelle service makkelijk bestellem
Ja
Ik ben tevreden over het online bestellen en de levering door Laurent.
Heel fijn dat het zo kan, en dat alles binnen de deur word gebracht, ook omdat het zelf moeilijk is om in de winkel te komen is dit een uitkomst Ga zo door
Altijd keurige levering en nette bezorger . Toppie ze
Altijd producten die bijna aan de Datum zijn.Bananen die of groen of over rijp zijn.
Wordt netjes bezorgd.
Netjes en op tijd geleverd tot in de keuken
Dit wordt het 3e jaar en al meer dan 115 leveringen aan huis. Nog steeds zeer tevreden over de Plus Ruurlo, de boodschappen inpakkers en de bezorgers.
Leuk die aanbiedingen als ze iedere keer weer uitverkocht zijn terwijl ik ze een week geleden al had besteld! En er zat een beschimmelde tomaat tussen, goed zichtbaar maar toch uitgeleverd.