We zijn heel blij met deze plus en met name de uiterst getalentendeerde en altijd vriendelijke bezorger verdient een extra compliment. Er wordt ook netjes rekening met je wensen gehouden en zelfs toen er een technische storing was kwamen ze toch leveren. Ook nooit ongevraagde duurdere producten (of beschadigde) in de bestelling. Daar kan de collega Plus hier in de buurt nog iets van leren ;-) Voor ons is dit filiaal een blijvertje. Aanrader!
Klacht ingediend slechte service en artikelen niet beschikbaar, helaas geen reactie
Fijn om alles voor een feest thuis te laten bezorgen, vooral als je weinig tijd hebt voor boodschappen.
Boodschappen worden netjes bezorgd
Zèèr waardeloos.... Verleen dan gèèn bestel service, wanneer je tòch niet kunt leveren... Óf laat meteen bij de bestelling zien dat het product niet leverbaar is op de gewenste datum..
Heb reeds twee keer besteld. Handig en leuk. Nu voor de derde keer op maandag besteld en donderdag laten bezorgen. Volgens info was bezorgen tussen 8.00 en 10.00 mogelijk. Heel mooi want ik had 10.30 een afspraak. Helaas, de bezorger kwam niet tussen de afgesproken tijden en met veel moeite en bellen 10.22 uur. Erg jammer, daardoor was ik te laat voor mijn afspraak. Had juist gemeend dat levering op dinsdagmorgen wel heel erg krap zou zijn en besloot de winkel wat ruimte te geven. Kreeg als excuses te horen dat er heel erg veel bestellingen waren. Tja waarom dan tijdsbestekken aanbieden? Ondanks late levering heeft het gemak de overhand maar ik bestel niet meer als ik zelf een afspraak heb. Dat kan helaas niet. Deze ervaring was minder aangenaam. Jammer.
Krat bier miste. Ik gebeld met het nummer op de bon. Wordt niet opgenomen! Doosje van kroketburgers is helemaal kapot. Mail met foto naar [email protected] gestuurd (dit adres staat op de envelop van de bon), deze mails krijg ik terug. Dit was mijn 1e en gelijk laatste bestelling bij Plus!
dat er heel weinig aan producten aanwezig is wand tot nu toe ben ik elk keer duurder uit omdat de meesten producten niet aanwezig zijn.
Erg blij mee. Aardige mensen en goede boodschappen.
De bezorging is op tijd en makkelijk aan te passen.
Voor grote groep besteld. Telefonisch contact was erg behulpzaam om nog wat extra zaken door te spreken. Erg goede service!
Ik vind het super dat zodra het nodig is ik terug kan vallen op jullie bezorgdienst.
Boodschappen op tijd geleverd, wat er niet is komt 'n vervanging voor .
Alles goed geregeld
Bezorger goed te volgen
Volgens afspraak, en Vriendelijk!
Ideaal voor mensen die niet kunnen of mogen auto rijden . Bestellen en een paar dagen later aan de deur afgeleverd en op tijd verwittigd hoe laat , dus ganse dag zitten wachten hoeft ook niet . voor mij ideaal ook als Belg hier bestaat dat nog steeds niet .
Vind de nieuwe website niet handig. Teveel zoeken naar extra ruimte voor evt.opmerkingen. oude vond ik beter.!
Echt geweldig
goede vriendelijke service
Sap lag allemaal onder in krat
ben tevreden en wil er nog meer gebruik van maken.
Altijd vriendelijke en behulpzame bezorger, die op de afgesproken tijd wekelijks de boodschappen brengt. Maar ook het winkelpersoneel een pluim voor het bij elkaar zoeken van de juiste producten!