Heel fijn en vriendelijk geholpen

Goede service en klantgerichtheid.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Hele mooie aanbieding als je maar 4 st. op voorraad hebt schiet het niet op.

Zie hierboven.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Basis is OK

Bio mag uitgebreider.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

kwark 2 weken over datum!

materialen over datum 2 weken

Tevreden

Alleen de kwark was er niet bij, ook geen vervanger. Van de appelflappen twee besteld maar slechts één geleverd.

Teleurgesteld

Ik heb een week van te voren de bestelling ingevoerd, totaal ruim €180. Daarna nog aangevuld tot €198. We kregen €90 geleverd terwijl we een evenement hebben. Nu moesten we nog halsoverkop zelf naar de winkel om alles op te halen. Ik bestel hier nooit meer. Waardeloos.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Bezorging is prima maar weer geen pluspunten gekregen

Ik geef een voldoende omdat de bezorging en de bezorger prima zijn alleen heb ik weer geen pluspunten ontvangen terwijl ik er wel voor betaal .Dus ben ik daar teleurgesteld in .

Bezorging goed

Ja goed maar ik heb een fles sprite te weinig gehad, ik heb hem wel betaald. En over de pluspunten wist die jongen niet, ik dacht dat hij de code moest scannen maar hij wist het niet. Ik heb geen pluspunten gehad dus. Maar de voor de rest was alles goed op de fles sprite na. Ik neem aan dat ik die fles sprite terug gestort krijg op mijn rekening.

toppie

altijd even vriendelijk en gezellig gewoon een dikke tien

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Mooie kortingen, bezorging ook prima

Bezorging leek in eerste instantie niet mogelijk, totdat ik mij registreerde, terwijl de locatie al wel duidelijk was. Daar was ik bijna op afgehaakt. Na registratie bleek bezorging toch mogelijk en dat was helemaal top. Een aankomsttijd via SMS wat korter van tevoren zou nog fijn zijn. Vrouwelijke medewerker was heel vriendelijk en behulpzaam.

Heel fijn

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Vriendelijke medewerking en goede service

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

mis regelmatig bestelling omdat het er niet is

bezorging wel goed maar mist steeds weer artikelen die niet op voorraad zijn en dat is zeer vervelend

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Niet zorgvuldig de artikelen in de kratten

Helaas lagen de zakjes sla onder andere zwaardere producten. Ook ben ik met de bezorgtijd erg lang aan het lijntje gehouden.

Perfect! Goede service.

Perfect op tijd, alles aanwezig en een vriendelijke bezorger. Kortom dik tevreden! Goede service PLUS.

Prima ervaring

Bestellen ging vlot, bezorging prima afgehandeld.

Slechte producten

Ik zet altijd bij de opmerkingen: Bij pakken appels graag kleinere appels pakken zodat er 6 in een kilo gaan ipv 4. Bij vers producten svp goed op de houdbaarheidsdatum van vers producten letten dat deze een zo lang mogelijk houdbaarheidsdatum hebben, minimaal 3 dagen! Daar is deze keer totaal geen rekening mee gehouden. Al het vlees heeft een korte houdbaarheidsdatum, we kunnen bij zo’n grote bestelling niet alles in 2 dagen gegeten hebben! Er zijn zeer grote appels gepakt, lees 3 stuks is een kilo. De bestelde tomaten waren rot, heb ik over gebeld om te ruilen. Champions bleken ook slecht, zojuist moeten weggooien. De geleverde kwaliteit is de laatste tijd echt minder dan voorheen. Of ligt het aan de persoon die de bestelling verzamelt en niet goed kijkt wat hij/zij inpakt.

vriendelijke bezorger.

Mijn boodschappen werden op tijd bezorgd en de bezorger was vriendelijk en behulpzaam KLASSE.

Gewoon goed

Snelle en goede levering. Michelle is super vriendelijk

Smooth

Easy ordering process, great availability of products (the only supermarket offering what we were looking for) competitive pricing and fast delivery

Fijne service

Altijd netjes op tijd Goede producten

Zwembad?

De bestelde fles bleek lag op de kop en is gaan lekken. ‘t ruikt hier als een zwembad, heb alles moeten afspoelen. Graag contact vanuit vestiging van m dit te melden

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.
  • Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Ik ben al jaren online bestelling bij de plus aan het doen ,doordat ik mn gegevens moest veranderen is dit nu maar kort,maar voor mij al lang dus ik heb al eerder m'n reactie gegeven.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

App is waardeloos, bestelling zelf altijd netjes en op tijd

De app is niet door te komen, knoppen werken langzaam, schermen laden niet. Vaak blijft de bestelling hangen en moet je dus goed controleren of de bestelling wel doorgekomen is. Via de website gaat het beter, maar heel vloeiend is het allemaal niet (zeker niet in vergelijking met de blauwe en gele concurrent, dat werkt allemaal wel soepel). De winkelmedewerkers zijn altijd correct en vriendelijk, de bestelling is altijd op tijd. Producten netjes in orde, alleen zijn veel aanbiedingen vaak niet voldoende op voorraad. De track link om te kijken wanneer ze komen is erg fijn.

goed verzorgd

hele aardige chauffeur bezorger