keurig op tijd bezorgt
De app is na de laatste update wat trager. Da's jammer. Verder wel fijn in gebruik. Ook de bezorging is prettig geregeld en als iets niet op voorraad is, krijg je een alternatief aangeboden.
Heel fijn dat de boodschappen op tijd en netjes zijn bezorgd
altijd vriendelijk en beleefd als je vraagt of ze even op de aanrecht kunnen zetten omdat ik niet goed kan bukken doen ze het altijd
Vaak producten al over de datum of een veel te korte datum groente en fruit ook vaak al oud en rote plekken erop,ook al eens producten wel op de bon en betaald maar er dan niet erbij meestal bel ik dan naar het filiaal in waubach wordt ook goed opgelost maar op het moment klaar ermee en geen zijn meer om te bellen omdat het al te vaak is gebeurd ben aan het overleggen of ik nog boodschappen ga bestellen in ieder geval geen verse producten meer
Meestal is de bestelling in orde,wil wel graag gebeld worden als iets niet voorradig is,gebeurd niet altijd,zou fijn zijn als hier op gelet wordt
Iedere week zijn er wel 2 of meer artikelen niet voorradig en dat is voor mij een ergernis.
Vriendelijke bezorgers. Bestelling klopt altijd!
Snelle bezorging en vriendelijke medewerkers. Natuurlijk goede prijs ook
Jammer als je een vervangend product wilt dat de Starbucks a 2x 0,99€ (in de aanbieding) vervangen wordt door een iets groter formaat Starbucks a 2,99 per stuk..
Goed overleg en zelfs nog even gebeld of een alternatief gewenst was!
Netjes bezorgd tussen aangegeven tijd
ik ben ontzettend lang bezig alles in de app te zoeken, in het lijstje te zetten van mijn lijstje naar bestelling, dat soort dingen. Ook lastig om de aanbiedingen te vinden en vandaaruit door te klikken naar bestelling. Ben een uur bezig geweest met wat simpele boodschappen. eenmaal bij Rosier aangekomen, vriendelijke mensen, vroegen of eerder bezorgd mocht worden (kwam mij heel goed uit) en vriendelijke bezorger.
van de laatste 5x waren ze 2x dik 1 uur te vroeg en 2x te laat 1x net binnen het tijdvak had 8 tot 10 en om 5 voor 10 was ie er dus pluspunt is dat je niet voor 50e hoeft te bestellen en ondanks dat het met leveren steeds fout gaat is het een heel vriendelijke bezorger
Perfecte ervaring. Toegankelijke app/website. Bij het wijzigen van een bestelling was mij niet helemaal duidelijkheid of en hoe die verwerkt was. Is het mogelijk om in je bestellijstje zoeken? Dat lijkt me handig als je je bestelling wil controleren.
Hij bracht zonder steunen 40 zakken a 7 kg kattengrid naar ons huis
Laatste bestelling goed verlopen, regelmatig vervangende producten, producten zouden jonger van levering moeten zijn. Personeel kan wel eens te scherp uit de bocht vliegen. m.n. tijdens mij voorlaatste bestelling. Klacht is wel opgelost maar een excuus van het betreffende personeelslid was netter geweest. Leidinggevende was niet aanwezig werd door een personeelslid te woord gestaan. Maar Plus blijft een fijne winkel voor je boodschappen.
Snel, vriendelijk en netjes
Wij zijn over alles zeer tevreden
Blijkbaar kun je producten bestellen die niet leverbaar zijn. En dat blijft nu al een tijd mogelijk dus telkens een teleurstelling. De alternatieven waren geen serieuze alternatieven (totaal ander product!). Jongen van de servicebalie was heel behulpzaam en begripvol.
De bezorgers van plus zijn altijd vriendelijk en respectvol. Ik ben héél tevreden over de manier zoals ze met de klant omgaan. In één woord fantastisch.
Tevreden