De bezorgers zijn vriendelijk en op tijd! Meestal zijn de bestelde artikelen aanwezig, zo niet dan word er zoals het hoort een alternatief aangeboden.

Klantvriendelijk en erg makkelijk

Het was de eerste keer dat ik bij Plus online bestelde. Ik vond het erg makkelijk om mijn bestelling te plaatsen. Zelfs toen bleek dat ik een fout had gemaakt met het wijzigen van mijn bestelling, waardoor ik 2 ipv 1 bestelling had geplaatst, werd ik hier van te voren netjes over gebeld om mij hier op te wijzen en na te vragen of dit wel klopte. Erg goede service! Ik ga hier zeker weer bestellen.

Supwr service

Vriendelijke bezorger levert netjes alles op tijd

Rommelig

De bestelling was compleet maar met een verkeerde afreken bon

Prima geregeld

Het bezorgen an sich is altijd top, door een vast gezicht èn altijd keurig op tijd! Momenteel gebeurt het met regelmaat dat de bestelling incompleet is, en het zou superfijn zijn als ze een voordeliger bezorgabbo doen bijv. want €6,- per keer is wat aan de maat, en de 'gratis bezorgen' bij geselecteerde producten zijn vaak dure merken of voor een belachelijk bedrag

Viel tegen

5 van de 25 producten waren er niet zoals besteld. Als je een actieproduct hebt met twee voor de prijs van, en je krijgt er maar eentje omdat het andere niet leverbaar is dan betaal je de volle prijs. Tevens moest het verspakket al de volgende dag op en ik wilde het nog kunnen bewaren. Kon dus alsnog opnieuw naar de winkel.

Goede bezorging

Netjes bezorgd, binnen het tijdvak.

geweldig

ik plaats mijn bestelling eenvoudig via de app, en ik kan het op de gewenste dag en tijdstip ophalen.als er iets niet in orde is bij thuiskomst, is even een belletje naar de winkel, en het wordt opgelost

Altijd goed

Vriendelijke service

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?
  • Hoe tevreden ben jij over de volledigheid van jouw geleverde paasboodschappen? N.v.t.

Volg de bezorger liep heel erg uit

Alternatieven zijn niet vergelijkbaar en drie maal gebeld en er werd steeds niet opgenomen. Zijn de kratten en de emballage opgehaald? Heb nog geen betaling gedaan.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Fijne en aardige bezorging altijd

Ik ben ontzettend tevreden met het bezorgen van mijn boodschappen. Wat er wellicht beter zou kunnen is dat ik soms producten niet erbij heb zitten die ik wel in mijn wikelmandje heb gestopt. Deze producten hoef ik dan ook niet te betalen, maar ik weet niet welke ik niet geleverd krijg, zodat ik daar zelf niet op kan anticiperen. En ik krijg soms wel eens producten die nog maar tot de dag daarna houdbaar zijn, dat is ook wel een aandachtspuntje. Maar voor de rest ben ik zéér tevreden. Vooral over de bezorging. De bezorgers zijn altijd super aardig en behulpzaam.

Goed gegaan

Dhr. Koenders was blij met de boodschappen en bezorging, dus we zullen iedere week voor hem bestellen. Gerrit Haak

Zonde van m'n bestelling

Speciaal voor de aanbieding tijdig besteld via de site om het af te halen, met daarbij enkele losse producten. En die waren voorzien van een krappe houdbaarheidsdatum. Vervolgens was er een deel van de bestelling niet, en daarvoor betaal je €2.50 extra. Dit gebeurd me helaas te vaak, ik maak niet meer gebruik van de online bestelservice.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Netjes en snel geleverd,zonder gedoe toppie

Oke

Jammer dat er vaker produkten niet zijn

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Helaas, bladluizen in de bloemkool

Vorige keer bij bestelling een gourgette die aan het rotten was, gehele zak mandarijnen weg kunnen gooien, want niet meer te eten en dit keer bladluis in bloemkool. Super jammer want we kopen graag bij plus.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Melk bijna over de datum appels beschadigd

We hadden 4 pakken melk besteld die die waren bijna over de datum Van de 2 kilo appels waren en diverse beschadigd en met rare plekken Ze waren voor verpakt dus zo in gekocht Een keer eerder had ik n hele doos melk gekocht op de helft van de doos merkten we dat de pakken over de datum waren We hebben besloten niet meer bij de plus te laten bezorgen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bestelling was goed voor elkaar

Over dr bestelling en de service totaal geen klachten maar de webshop geeft heel veel foutmeldingen en ik had veel moeite om de bestelling te kunnen plaatsen.

zeer vriendelijke bezorgers

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Goed contact opgenomen met de besteller!!!!

Gelukkig mijn vergissing in bestelling gezien en mij gebeld

Slechte communicatie

Mijn bestelling zou afgehaald worden. De volgende dag is dat door ons veranderd in bezorging op obswest. De boodschappen zijn echter bezorgd op mijn huisadres, maar dan niet op mijn nummer 5, maar op 15. Die buurman moest ook meteen pinnen. Ik heb nu zelf de boodschappen bij hem op moeten halen en ze op school moeten afleveren. Ook moest de school de rekening weer aan de buurman overmaken. Vandaag bleek de bon ook niet te kloppen en ontdekten we op de bon dat er 2 uitdeelzakken chips niet voorradig waren. Ook is er €2,50 afhalen gerekend, terwijl het een gratis bezorging betrof

Altijd netjes optijd

De boodschappen wordt altijd netjes optijd geleverd. Wat mij wel opvalt is dat er soms iets anders bijzit dan besteld zonder dat dat van te voren aangegeven wordt en heb 2x gehad dat de vla heel kort houdbaar was. Verder gewoon tevreden. De bezorgers zijn altijd vriendelijk.

Prima bezorgd

Hele goede verse kwaliteit

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bestelling gedaan, op tijd bezorgd en prima kwaliteit (vers).

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht