Alleen een ding spaarzegels vergeet ik nog wel eens Aan te kruisen dus ik loop een hoop zegels te kort Koopzegels
De eerste x online gedaan superblij mee en netjes alles uitgelegd door de bezorgd Toppy en lang houdbaar
Slechte ervaring: 1.) 2 van de 4 wijnen waren niet op voorraad en toen zijn er maar ad-random 2 andere wijnen meegeleverd. Heel bijzonder. Ik heb de 2 wijnen uiteraard weer terug laten nemen. 2.) De 72 bestelde en betaalde Plus zegeltjes zijn niet meegeleverd. In de winkel in Eersel wilden ze er niets aan doen. Onacceptabel! Ik heb 72 zegeltjes betaald die ik niet heb gekregen. Ik verwacht dat ik die alsnog krijg.
Ben een van de eerste klanten van online boodschappen en zal dit zeker blijven
Alles netjes afgeleverd door vriendelijke bezorger. Zeker een aanrader.
het is makkelijk als je er eigenlijk te laat aan denkt om iets te halen
Op tijd bezorgd.
Heel vriendelijk en kundig personeel. Ze leggen altijd duidelijk uit als er vervanging is meegenomen van een product. Ik ben helemaal tevreden!!
Zeer tevreden. Voor 6,- geen gedoe in de winkel. Dag van te voren bestellen, dag erna alles fijn in huis. Fijne service, vriendelijk personeel.
Zeer behulpzaam personeel
Online en opgehaald bij filiaal van keuze Ik woon in Rotterdam maar was op bezoek in Hellevoetsluis daar kon ik netjes mijn boodschappen ophalen voor de deur van deplus
Personeel is heel behulpzaam
Makkelijk te bestellen, ruime keuze ook qua bezorgtijden en op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorgsters
Chauffeur bracht statiegeldvkratten in rekening terwijl hij deze mee terug nam. Naar mijn mening had ik een uur na bestelling gewijzigd van 3 dozen naar 4. Op een of andere manier niet doorgekomen. Overigens heeft mijn echtgenote niet goed gekeken bij het afrekenen
Netjes op tijd. Alleen was er iets verkeerd gegaan met een diepvries product Dat is snel inorde gemaakt
Vriendelijke bezorger en snelle levering
Voor de eerste keer de boodschappen besteld online. Het was even zoeken naar de juiste boodschappen, lijstje aangemaakt. Volgende keer zal het best sneller verlopen. Aardige bezorger heeft de boodschappen binnen gebracht. Dankjewel
Vriendelijk!
Uiterst vriendelijk en snel geholpen. De bestelling stond klaar en was zoals besteld, dus geen vervangende producten. Mooie winkel ook!
Met de boodschappen die ik via de Plus app online kan bestellen. Is mijn zelfredzaamheid gewaarborgd Zelf winkelen en beslissen wat te eten enz De bezorgmiddewerker maakt ook het verschil. Hulpvaardig vriendelijk en een goede attitude. Zelf kan ik niet naar de winkel. Dus nu komt de winkel bij mij. Dat maakt het verschil . Er ontstaat ook een band met de medewerker. vaak het zelfde gezicht steeds om de deur . Ook het contact met de winkel is prima . Overleg over en weer verdient een pluim !!
Zoiezo een top man van de bezorgingen komt ook altijd netjes optijd