Bezorging is keurig alleen de houdbaarheidsdatum van de verse artikelen vind ik zeer slecht dit keer ook veel alternatieve producten
Handig, en snel
Duidelijke site, vriendelijke, behulpzame bezorger, binnen de afgesproken tijd, in mooie kratten aangeleverd. Ga zo door.
Alle houdbare producten zijn prima, bezorger was vriendelijk. Ijsbergsla al half verrot en bananen hebben bruine plekken.
Ik laat altijd mijn boodschappen bezorgen. Alles verloopt keurig alleen jammer dat de keuze minder is geworden online dan bij de vorige eigenaar.
De bezorging zelf is elke week bijna een feestje. Vriendelijke bezorger. Af en toe een product dat niet geleverd kan worden. Assortiment is niet helemaal hetzelfde als in de winkel. Dat is jammer.
Fijne bezorgers,hulpvaardig.en beleefd.
Bestelling compleet & tevreden met geleverde versproducten. De bezorger was erg vrolijk, handelde zeer duidelijk en snel en was zeer behulpzaam
Chauffeur: top Klantenservice: top Plus: top
Bijna altijd dezelfde chauffeur, problemen snel opgelost
Gemakkelijk en goeie service.
Wanneer de app dan ook nog stabiel zou zijn, dan gaf ik een 9.
De boodschappen die in ons vakantiehuisje werden bezorgd waren keurig verzorgd en compleet. De bezorger attent en behulpzaam. Kortom een volgende vakantie gaan we weer bestellen bij Plus Harskamp.
Boodschappen netjes besteld met tijd. Geen suc6, 1,5 uur na tijdslot gebracht, wel netjes gebeld dat de boodschappen er waren. Al met al drukke dag ivm weekend, maar te veel bestellingen.
Super . Boodschappen worden netjes in de keuken gebracht . Fijne bezorgers
zie hierboven
Zo fijn dat de boodschappen bezorgd kunnen worden . Het is een behoud van mijn zelfstandigheid !,
Er ging iets mis met de gratis bezorging van de boodschappen.
bestel elke maand mijn boodschappen en ben zeer tevreden
steeds correct en vriendelijk bij aflevering van mijn bestelling
De alternatieve artikelen waren ook goed
Tevreden