Vriendelijke bezorger, alles wat ik graag wilde was op voorraad, de datums waren ook goed, zegeltjes zaten erbij. De bezorger was nog op tijd. Niets op aan te merken.
Boodschappen afgeleverd tot in de keuken nette en behulpzamen bezorger
En mocht er onverhoopt iets fout zijn wordt het direct verholpen.
Top bezorger erg vriendelijk en behulpzaam
Goed, duidelijk en correct
Alles
Altijd vriendelijke mensen en een correcte aflevering.
Alles goed alleen dit keer de julienne wortel. De verpakking was niet lucht dicht wortel was nat, moest meteen vertelt worden anders is het niet meer te eten
Na de update van de app is bestellen er niet vriendelijker op geworden
Geen gesleep makkelijk voor invalide en gehandicapte.
Zoals ik het al zei super goed ,heel vriendelijke mensen die mijn boodschappen brengen, heel behulpzaam,....
Van a tot z helemaal blij met de manier van bestellen en bezorgen door Plus Bennekom !
Snelle correctie levering
Alleen jammer dat actie (digitaal)zegels niet digitaal kunnen worden ingeleverd, moet ik alsnog naar de winkel, jammer!!!
De heer die de laatste keer heeft bezorgd was totaal niet iemand waar ik van onder de indruk was/ben. Door zijn gedrag kwam bij mij het oude verleden, angst mishandeling, weer naar boven. Hier in de buurt wonen heel veel van deze mensen. Hierdoor durf ik niet meer mijn hondjes uit te laten. Veel angst aanjagende opmerkingen. Gelukkig!!! Kan ik dit ook niet meer doordat ik een ongelukkige val door zo een persoon gemaakt heb en nu zeer slecht loop. Gelukkig!!! Zijn mij hondjes zeer oud al blaffen ze graag en willen dan ook liever de tuin in dan de straat op. Alle anderen zijn behulpzaam praten bij het buiten op de tafel even. Zij zien en weten de pijnlijke noodzaak.
Netjes had zelf verkeerd gewijzigd maar met een telefoontje was het geregeld
Staan altijd voor me klaar!
Website vernieuwd,maar niet beter. Het hele digtale punten gedoe waar je voor betaald..onzichtbaar. Aktie producten 1+1 moet je 2x intikken..anders geen korting.. Onduidelijk. Opmerkingen vak bij afleveren bestelling , niet zichbaar.. En alles is trager..jammer. En we werken niet met de App ,dat zal het wel zijn, succes!
prettige bezorger en het meeste vooradig altijd binnen de afgesproken tijd
En mooi op tijd.
het komt zo vaak aan de deur dat er toch minstens 4 productener niet zijn en geen vervanging ervoor en 2 producten (mijn eigen verantwoordelijkheid zo klein dat ik het live in de winkel niet eens gekocht zou hebben) Dus elke keer weer een teleurstelling
Vooral de leuke akties zoals planten sparen en boek over Ambacht heel leuk! Nadeel ik ben alleen en moet veel moeite doen om iedere keer minstens € 10 te halen. Dus koop alles bij plus.
Geen beloofde korting voor bezorging
In het begin was de eigenaar Plus heel goed. maar naar maten de tijd verstrekt vind ik het gewoon veel slechter worden