zoals altijd heel goed,

zoals altijd heel goed,

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd vriendelijke en goede bezorging De app vind ik niet altijd fijn, kan niet altijd vinden wat ik wil. Reageert traag.

Klantgericht bezorgen

Snel besteld. Keurig en snel geleverd. Vriendelijke bezorgster.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Geen gesjouw met zware boodschappen

Ik vind het fijn dat de zware boodschappen bezorgd worden.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Zeer tevreden zijn we

De eerste keer dat we online bestellen bij plus andriessen maar we zijn zeer tevreden omdat we nu beiden even niet zo mobiel zijn dus is het voor herhaling vatbaar.

zo fijn

het wordt helemaal in de keuken op de aanrecht gezet, en die mijnheer helpt ook nog mee de boodschappen opruimen.

Alles is prima verlopen ...dankjewel

Alles wat me zwaar valt komen deze mensen keurig brengen . Als extraatje profiteer ik ook nog van de aanbiedingen . Dankjewel

Zeer tevreden!

Altijd een alternatief product als er iets niet is wat je hebt besteld top!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede keuzemogelijkheden, fijne bezorgregeling, super service

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Makkelijk en vriendelijke bezorgers.

Ik ben heel blij met de thuisbezorging omdat ik zelf geen boodschappen kan doen,en de bezorgers zijn supervriendelijk en hulpvaardig.

Frustrerend en tijdrovend

Omdat er nog steeds allerlei problemen zijn met de website sinds de zogenaamde verbeteringen. De bestellingen kosten nu uren, nachtwerk. Maar het moment dat ik opgeef en klant word bij de. Jumbo, komt wel steeds dichterbij. Ook al was ik vele jaren klant bij de Plus.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Mijn bestelling was op tijd binnen.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Neutraal maar zeer tevreden.

Heel fijn dat de boodschappen geleverd worden. Een ander pluspunt is dat er met mij overlegt word wanneer produkt houdbaarheidsdatum nadert en ik bestel er meer van of ik wat anders wil. Bezorgers altijd zeer correct maar daar is Plus altijd heel opvallend in geweest. Zelfs toen online bestellen nog niet bestond in de winkel altijd correct geholpen.

Goede en vriendelijke bezorgen

Slecht

Had wat besteld wat in de aanbieding was echter bij het ophalen moest ik de volle pond betalen Raar hoor

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Erg fijn!

Vriendelijke bezorgers, mooi op tijd, fijne bezorgmomenten.

prima bezorgd

prima bezorgd dank voor jullie

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

De dame die de boodschappen bezorgd is zo netjes en vriendelijk.

Heel tevreden over jullie service!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Besteld en 2 uur later ophalen.

Gemakkelijk een boodschappen lijst maken en ook genieten van de voordelen. Mailtje met je bestelnummer en 2 uur later ophalen. Gemakkelijk!

Redelijk

Michel is beste bezorger van plus!!!ik baal wel altijd dat bijna niks op voorraad is vooral bij aanbiedingen dat is echt een domper! Dus dan overweeg ik toch ook andere online supermarkten want dan weet ik krijg altijd alles geleverd. Maar Michel is zo vriendelijk echt topper

Super netjes bezorging ! Op tijd en vriendelijk

Super netjes Op tijd En vriendelijk!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Netjes bezorgd door vriendelijke bezorger

De boodschappen worden altijd netjes geleverd en de bezorger is heel vriendelijk Het wil nog weleens voor komen dat niet alles geleverd kan worden dat is wel jammer En de site werkt niet optimaal

Prima bezorging.

Vriendelijke bezorger en komt op de afgesproken tijd. Alleen jammer dat niet alle artikelen op voorraad zijn.

kan veel beter.

Het was fijn om te zien dat al mijn bestelde boodschappen er eens een keer in de krat zaten, komt bijna altijd voor dat er boodschappen niet zijn eigenlijk wel iedere week. Wel fijn dat de bezorgservice eens een keer gratis was daar voor dank.

Fijne winkel

Een fijne winkel met vriendelijk personeel

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht