Alles zo als ik het verwacht.
Netjes binnen gezet
Ze worden netjes in de keuken gezet en vriendelijke bezorgers
De boodschappen werden keurig op tijd geleverd.
Slechte ervaring
Duurt heel lang voordat de app geladen is en boodschappen doen is daardoor een hele klus
Goed en blij er mee
Ik vind het jammer dat ik eigenlijk nooit mijn hele bestelling krijg omdat producten dan niet aanwezig zijn. Ik bestel het juist omdat ik hoop ze dan juist wel te krijgen. De keuze hij aanbevelen is ja of nee… omdat ik vaak producten mis zeg ik dan nu nee .. op dat punt dan
maar 1 bezorg moment dus, ben ik maar weer gaan naar de concurent want die heeft meerdere bezorg momenten
Misschien alleen als je aangeeft geen alternatief te willen dat daarvoor rekening mee gehouden wordt
handig boodschappen bestellen bij plus altijd goedkoop en zeer vriendelijk en bezorgers ook ga zo door
De website zou veel beter kunnen.
Zoals altijd was de bezorging optijd en de bezorger vriendelijk. Alle artikelen waren op voorraad, ook de actieproducten. Dat was heel fijn, meestal word ik gebeld voor een vervangend product omdat er iets niet is. Ik bestel meestal alleen als het gratis bezorgen is of als het niet anders kan vanwege ziekte oid. Anders vind ik de bezorgkosten net te duur.
alles goed gegaan en thuisgebracht , dank
Zeer vriendelijke en goede service
Doordat ik door ziekte niet zelf mijn boodschappen kan doen voor de 2e keer online besteld en thuis laten bezorgen. Super tevreden over de makkelijke app waarin je kunt bestellen. Soms even lastig de juiste term in te vullen voor bepaald product, maar wel alles kunnen vinden. Keurig op tijd bezorgd tussen de 2 uur die je kunt aangeven. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeer tevreden klant.
Op tijd geleverd, nette vriendelijke bezorger Was mijn eerste bestelling, en denk dat het er wel meer gaan worden
Altijd weer fijn als het wordt bezorgd
Alleen vind ik de digitale kassabon onduidelijk. Het is zoeken hoe de aanbiedingen zijn berekend.
De zin boven is voldoende.
Goede fijne service
Vriendelijke bezorger Prima op tijd Alles in orde
Top geregeld
Service weer top. Het lukte mij helaas niet de code: PASEN in te vullen ivm gratis bezorgen. Jammer dat jullie het niet automatisch deden, ik ben een vaste klant vanaf het eerste uur. Verder alles weer super geregeld, net als iedere week