Alles goed geregeld! Altijd op tijd bezorgd!
Goede service en vriendelijk personeel
Als ik een grote bestelling doe zitten er vaak toch weer dingen niet bij, zoals laatst 24 blikjes cola die er niet bij zitten, ik vraag me dan af is er helemaal geen voorraad?
Fijne winkel vriendelijk personeel en goed assortiment
Netjes overlegd over producten die niet op voorraad waren
Wat een fijn gevoel dat mijn boodschappen thuis worden bezorgd nadat ik ze rustig thuis heb besteld. En als iets niet beschikbaar is wordt ik even gebeld of ik een alternatief wil. Superservice!
Verse maaltijden online kun je bestellen maar krijg je nooit,ook geen alternatief. Dus niets te eten
Er kloppen vaak dingen niet in de app en niet alle producten zijn terug te vinden in de app
Zie hierboven
Degene die de bestelling thuisbezorgd is altijd vriendelijk en behulpzaam.
Fijne service en vriendelijk personeel, maar bezorgtijden moeten wel in de avond blijven. We zijn even gestopt met bezorging van Plus omdat wij aan het begin van de week de bezorging in de avond willen ontvangen en de bezorgtijden werden steeds weggehaald. Dat was vervelend, door werk zijn wij overdag niet thuis, en over gestapt naar andere supermarkt met wel voor ons gunstige bezorgtijden. Gelukkig dat bezorgtijden nu weer in de avond zijn.
De laatste keren dat ik boodschappen besteld heb. De bezorger is veel te snel. als ik vraag zijn alle boodschappen erbij, krijg ik als antwoord, weet ik niet. voordat ik het weet staat hij alweer op straat, en blijft er iets in de bus achter, kan gebeuren ! maar als ik dan bel, de meneer zal het doorgeven maar krijg ik daarna geen antwoord meer. dus !!!!!! jammer eigenlijk. de eerste keren dat ik de plus bestelde was ik heel erg tevreden, ze belden toen nog als er iets niet op voorraad was. nu heb ik het idee ze doen maar wat. Namen ook de boodschappen met je door, nu hebben ze alleen maar haast.
Zeer vriendelijke bezorgers, als er iets niet op voorraad is word je gebeld
Heb niks besteld Wel heft Stefan mij keurig gebeld dat eeahelaas niet mogelijk was. Heel correctvan Stefan
Was goed op tijd
De producten die ik bestel worden vaak niet geleverd
Nog maar 1 keer gedaan..maar dik tevreden
mooi op tijd en netjes bezorgt geen klachten
Al meer dan 2 jaar bestel ik mijn boodschappen via de plus app, maar sinds enkele weken wordt het wel erg lastig gemaakt. Elke week zijn er wel artikelen die ineens niet meer via de app te bestellen zijn terwijl dit de week ervoor wel mogelijk was. Of artikelen zijn niet op voorraad terwijl ze gewoon in de winkel liggen maar niet ingepakt worden. Ook het leveren is de laatste weken heel lastig en loopt zelfs op tot de volgende week. Dit terwijl er geadverteerd wordt met "voor 22:00 uur besteld volgende dag in huis" dit is alleen nooit het geval ookal bestel je om 16:00 uur.
Dank
Ze zijn vriendelijk en ik ben er blij mee
Nadat jullie “iets” hebben gedaan/veranderd is het bestellen echt moeizaam geworden. Iedere keer verschijnt er een foutmelding. Nu net ook een bestelling geplaatst….wel 4 x wordt er gevraagd wanneer de bezorging op mijn adres moet plaatsvinden. Ik cross mijn fingers of ik ook werkelijk aanstaande vrijdag mijn boodschappen ontvang. Bijna 12 wekelijks bestel ik.
Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring met Plus supermarkt bezorging! Het reserveren van een tijdsslot was eenvoudig en handig, en ik waardeerde het vermogen om mijn bezorger nauwkeurig te volgen terwijl ze onderweg waren. De bestelling arriveerde op tijd en alles was in perfecte staat. Plus supermarkt heeft een uitstekende service geleverd en ik zal zeker weer van hen gebruikmaken voor mijn boodschappen!
Fijn dat bezorging op korte termijn kan vaak, en dat er veel tijdsvakken zijn. Een berichtje wanneer ze onderweg zijn, mis ik nog. Dat er een alternatief product wordt gekozen vind ik ook top, al komt het wel vaak voor dat iets niet leverbaar is. Nadeel vind ik dat groente en fruit vaak niet vers zijn. Wat betreft de app, voorheen kon je zelf notities toevoegen aan het boodschappenlijstje in de app, maar dat kan niet meer, echt een nadeel.