Als alles besteld is gaat het prima,maar ik zou de bestellijst gemakkelijker willen hebben het is erg zoeken voor je alles hebt. B.v.groenten op een lijst zodat je af kunt vinken met de prijzen erbij, en dat voor alles vlees,schoonmaakmiddelen,etc.
Niet meer nodig om familieleden lastig te vallen usw.
Prima service, houdt je goed op de hoogte van het tijdstip, neemt zelfs je oude flessen mee, en vriendelijke en correcte bezorger!
Probleem werd dezelfde dag nog opgelost.
Vriendelijk personeel
Alles altijd goed koel geleverd duidelijke mail zodat je kan volgen hie laat je de bezorger kan verwachten
Problemen worden opgelost
Helaas ervaar ik steeds vaker Dat als ik boodschappen bestel Dat vaak de duurdere aanbiedingen niet voorradig zijn Vind ik heel jammer want juist hiervoor bestel ik dan Want als je in de winkel bent dan is het er wel
Online ordering experience is good, but usually high prices and food close to expiry (like milk), or being stale (like very ripe tomatoes) are delivered. the app experience is good so is delivery speed.
Plus heeft een groot vertrouwen in zijn klanten. Voorbeeld afgelopen week had ik niet genoeg saldo op mijn pinpas en ik kon ook geen contact krijgen via internet met mijn bank. O meneer geen probleem u krijgt in de loop van de dag een tikkie en dan kunt u alsnog betalen en de bezorger liet de boodschappen achter en vertrok weer vrolijk naar de volgende klant. Dat noem ik service van de grootste klasse.
Waren zelfs iets eerder. Maar netjes bericht als ze er bijna zijn.
Ik ben altijd tevreden over de geleverde boodschappen. Alleen altijd goed naar de datum kijken en of producten nog wel vers zijn. Nu ook weer een verpakken gekregen met een rotte komkommer er in. Kan gebeuren en ruilen is geen probleem. Maar het gemak van thuis boodschappen laten bezorgen is dan wel weg
Voor 1 product werd gebeld om te overleggen, maar bv eieren werd niet gebeld waardoor ik ipv 2.16 ineens 3.40 moest betalen. Flink verschil. Vlees was niet correct, maar opgelost door chauffeusse. Helaas is dit niet de eerste keer dat vervangende artikelen niet gemeld worden en aangezien je pas na betalen je bon In de mail krijgt: kan je niet meteen zien waar het prijsverschil in zit.
De bezorger was mooi optijd dat was fijn netjes en beleefd
Hele vriendelijke en spontane meneer! Heel behulpzaam met het tillen van zware kratten om deze naar binnen te brengen. Topper!
Alles netjes geleverd en goed op t.h.t datum gelet! Enige minpuntje de bodem van het boodschappen kratje was niet schoon.
De app is traag en bestelling is niet meer te selecteren op de home pagina na de nieuwe app
Vriendelijke Service met behulpzaam en adequaat personeel. Ook wordt de emballage meegenomen en dat vindt ik erg prettig.. zal het aanbevelen aan kennissen om mij heen, het is een nieuwe manier van boodschappen doen.
Als je besteld kan je niet zelf product bekijken maar zo'n medewerker ziet toch ook of voelt dat ze zacht zijn Zou fijn zijn als je van te voren hoort wat er niet is plus is pas bij bezorging anderen melden het van te voren
Goede service en assortiment
Bestelling netjes geleverd en de bezorger is altijd bereid te helpen bij zware producten.
Ccc
Frank is een geweldige bezorger. Aardig, beleefd, op tijd en sterk. Dacht mee met onze wens (bezorgen in de berging in de kelder). Graag tot een volgende keer. Vraag me wel af wanneer de Pluspunten worden bijgeschreven.
Altijd met een lach en op tijd,wat wil je nog meer! Dank allen!