De eerste levering gehad vandaag, zeer netjes geholpen bestelling is helemaal compleet. Zeer fijne hulp aan de deur.
Fojne bezorgers ..altijd vriendelijk...op tijd...perfect
Verzorgd!
Altijd even vriendelijke bezorger. Alle boodschappen zien er goed uit, netjes bezorgd in kratten en koeltassen. Alleen sinds de wijziging van de website ondervind ik veel problemen met het zoeken op de site naar mijn boodschappen of hij loopt vast, heel traag. Soms moet ik wel 2 a 3 keer de app opnieuw downloaden.
Zie hierboven
100 % PRIMA!!!
Een fijne winkel met fijne winkelpersoneel en bezorgers
Snel en compleet geleverd. Ook fijn dat eigen brood meegeleverd kan worden.
Snelle levering net personeel
Als een artikel niet voorradig is, of als de bezorger eerder/later is ,dan word ik gebeld door vriendelijke medewerkers.
Aankomen in je vakantie huisje en de boodschappen staan in de koelkast, geweldig!!!!
Goede, snelle service. Data op producten qua houdbaarheid is prima. Als er iets niet is prima alternatief voor dezelfde prijs!
Plus vind ik een goede winkel met kwaliteit producten. Maar bezorging ben ik niet zo tevreden over. Je krijgt vaak vervangende artikelen die totaal afwijken van de smaak die je hebt besteld en dus niet lekker vindt. Of je krijgt een product niet. En kun je je avondeten niet maken en moet je alsnog naar de supermarkt! Terwijl ze daar dan wel weer makkelijk een vervanger van kunnen geven. Zoals groente gesneden in een zakje, kan verse groente voor worden gegeven. En als ze de vervanger geven, rekenen ze ook de prijs van dat product, dat duurder is dan wat je had besteld. Picnic bijv. geeft ook vervangend product, maar dan blijf je dezelfde prijs betalen of minder als de vervanger goedkoper is.
Op tijd en vriendelijke bezorger.
Altijd op tijd en volledige bezorging.
Voorlopig ben ik zwaar teleurgesteld en overweeg om nooit meer iets bij de Plus te bestellen ik voel me namelijk ******en. Veel zal afhangen van de reactie van de reactie op de contactpagina,welke ik 2 dagen geleden invulde. Mogelijk is die nog niet gelezen. Daarna besluit ik waar ik in het vervolg mijn boodschappen bestel. Onderstaande vragen heb ik, misschien ten onrechte, allemaal negatief beantwoord. Ze positief beantwoorden gaat nu tegen mijn gevoel in.
Keurig op tijd geleverd en wat een service dat er ook weer artikelen retour zijn gegaan na het feest. Klasse hoor!
Telefonisch contact gehad met plusmedewerksters, totaal niet beleefd en ongeïnteresseerd mee gesproken!!
Het zou fijn zijn als de bezorger rekening houdt met de drukte bij ons op het erf (boerderij) bij het bezorgen. Het erf is geen racebaan, we houden een maximaal tempo aan van 10 km per uur omdat er kinderen, ouderen en dieren aanwezig zijn. De boodschappen zijn altijd wel top in orde en netjes op tijd!
Mijn ervaring is goed. Ik vind het alleen jammer dat er zo'n korte houdbaarheid wordt geleverd met de bestelling
Ik had tijgerbollen besteld echter kreeg kaasbollen. Ik zag geen correspondentie erover dus ik gok dat het een vervangend artikel was. Ik was er blij mee. Ik vind de app wel wat trager. Het laden duurt even. Enige nadeel vind ik de hoge bezorgkosten. Verder zeer tevreden.
Het onlijne bestellen van de boodschappen met de nieuwe pagina is er niet voor de ouderen er gemakkelijke op geworden,dit geld niet alleen voor mij`maar ook voor meerdere bewoners. ``
Het kan gebeuren dat de bezorgtijd later is, maar in mijn geval had ik het prettiger gevonden als er even overlegd werd. Ik had dan de mogelijkheid een andere tijd te kiezen.
Ook altijd een vriendelijke bezorger welke mij help uitpakken van de boodschappen.