met gemak en redelijk snel bestellen
Goede vlaai maar handsinasppels van B kwaliteit. Harde afgebakken broodjes als de enigste maar weing stevig volkoren brood. Hoge bezorgkosten maar relatief veel aanbiedingen...helaas vaak ongezonde zaken, zoals pizza, cola en pampers. Ergo elke super heeft sterke en zwakke punten, hoewel bij Appie de inhoud het snelst krimpt. Dus doe het eerlijker e beter dan Appie en je bent m'n beste vriend.
Zalig om boodschappen thuis geleverd te krijgen en correct.
Het probleem is dat veel producten niet voorradig zijn, met name geldt dit voor folder producten. Als 25% niet voorradig is of wordt verkocht met een tht datum die al gepasseerd is schrik ik daar enorm van. Als je er niet op kunt bouwen dat je een volledige bestelling mag ontvangen, ben je al snel geneigd om over te stappen naar een andere leverancier. Daarnaast heb ik ditzelfde verhaal diverse malen onder jullie aandacht gebracht, én dan spreek ik over een langere termijn, echter enige verbetering zie ik niet ontstaan.
Zeer prettige bezorger soms is de site moeilijk te vinden vooral na onderhoud voor de rest heel prettig
Fijn zo de boodschappen thuis te krijgen.
Goede aanbiedingen, alleen jammer dat er zo vaak dingen niet 90 voorraad zijn te vaak naar mijn mening.
Altijd op tijd. Belletje als er iets niet is .
Goede prijs kwaliteit Aandacht voor de klant
heel vriendelijk en uiterst professioneel.
Voor het eerst de boodschappen door Plus laten bezorgen. Het was netjes in kratten ingepakt en er was goed naar de houdbaarheidsdatum gekeken. Ook de kwaliteit van de verse groenten en fruit was goed.
zie eerste vraag
De hele bestelling was compleet en bezorgd door een vriendelijke bezorger op de afgesproken tijd.
bestelling ruim een week van te voren ingegeven voor de lunch die ik moest organiseren. Echter blijkbaar niet ver genoeg doorgeklikt op de website zodat ik zat te wacht op de dag van levering en opeens begon te twijfelen. Plus Schalkhaar gebeld en die zeggen: Geen probleem we pakken het snel bij elkaar en we zijn er over een uurtje!! geweldig!
Ik ben erg tevreden. Af en toe is er iets niet leverbaar maar meestal is alles in orde.
Geweldige service en prima chauffeur
Niets aan veranderen.
Leveren optijd als iets niet is zoeken ze een alternatief toppie.
Door online te bestellen heb ik meer energie over voor andere dingen.
Goede service, stipte levering. Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Het bevalt mij prima
Goede bezorging. Vriendelijke bezorgers! altijd meedenkend. Fijn dat ik de mogelijkheid heb om kratten direct mee terug te geven. Er wordt top gelet op langere houdbaarheidsdatum en keurig gemeld als iets niet voorradig is. (Heb helaas ook ervaringen bij concurrent die ronduit slecht zijn). Ik blijf trouwe klant. Kortom zeer tevreden
Altijd goede en snelle bezorging bij plus van de Horst in Elspeet!!