Top perfect vriendelijk meedenkend
Fijne service, handig en snel en vriendelijke bezorger. Als er al eens iets niet volgens de verwachting gaat dan wordt dat altijd netjes opgelost. Zeker voor iemand met wat fysieke beperkingen een uitkomst. Blij mee en aanrader.
De bezorging ging vlot. De bezorger zette de kratten voor mij in de gang. De bezorgers zijn altijd heel vriendelijk.
Ben er zeer tevreden over
Gewon zeer tevreden
Prima, alleen is de “vernieuwing” van de site en app niet echt n verbetering. De site is vrij traag en en je boodschappenlijstje is alleen als geheel toe te voegen. Daarna moet je dingen er weer uit gooien, wat erg vreemd is. De functie van keuze van artikelen uit je eigen lijst, wat je wil toevoegen, is opeens verdwenen. Bij de app kun je zelfs na het bestellen niets meer toevoegen! Er staat: Bij oranje balk wijzigingen aanbrengen, die hele balk is NIET zichtbaar. Jammer, hopelijk wordt hier op korte termijn aan gewerkt.
lief
.•:*¨*:•.Snelle levering.•:*¨*:•.Goede Supermarkt.•:*¨*:•.Goede Service.•:*¨*:•
Het thuisbezorgen is ij al jaren goed bevallen. Vind het alleen jammer dat ze nu maar 3 x per week bezorgen vanwege te weinig mensen en ook niet op zaterdag meer.
Gewoon gemak daar is alles mee gezegd
Helemaal tevreden. De bezorgers zijn heel vriendelijk.
De medewerkers zijn super vriendelijk, en behulpzaam. De voorraad is tegenwoordig dramatisch. Dit kan veel en veel beter!
Minder goed als voorheen.¹
Bestelling en levering zijn super . Soms zijn de alternatieven iets minder..( maar dat lijkt me ook moeilijk voor een ander)
Vaak aanbiedingen niet voldoende op voorraad vooral als je op of naar woensdag laat bezorgen.
Bestelling was maar voor de helft geleverd. Moeten bellen, omdat de bezorger 2 bakken was vergeten uitladen. Niet gevraagd of de alternatieve producten goed waren, wel gekregen. Jammer want deze producten waren veel duurder dan de door mij bestelde. Bovendien worden die niet gegeten. Eerste keer dat ik minder tevreden was
enorm hulpvaardig en bereid een probleem op te lossen was fantastisch
En €5 statiegeld per kratje vind ik rijkelijk veel
goedenmiddag, de bezorger was zeer vriendelijk en op tijd maar ze hadden mijn producten niet goed bij elkaar gedaan ik had veel dingen wat niet van mij was en ook nog pizza wat ik niet besteld had kreeg gewoon de verkeerde en in een woord slecht ben er 1 uur meer bezig geweest voor alles uit te zoeken. Je moet ik met mijn fiets terug voor de pizza te ruilen vind dit slechte service. de bezorger heeft goed zijn best gedaan voor het allemaal goed te krijgen is naar andere klant moeten gaan die had mijn spullen in haar kist . Ik had zelf gedacht dat jullie me tegemoet kwamen met iets want dat is niet de eerste keer dat wat mis gaat groetjes monique thehu
ik ben 68 en kan die kleine lettertjes van de app niet goed lezen. Bestel eerst via de app en kijk daarna via de site en vul de bestelling aan. Gaat de laatste keer weer iets beter, daarvoor kon ik de opmerkingen niet meer aanvullen en kon ik niet zien of ik de zegels digitaal aangevinkt had. Moet er nog aan wennen, misschien gaat het binnenkort beter. Voor de rest ben ik zeer tevreden over PLUS Lenssen in Druten
Ik merk dat bijna bij iedere bestelling een hoop dingen niet leverbaar zijn, buiten dat het vervelend is wordt er ook geen contact opgenomen voor vervangende producten. Als je producten in de actie heb is het wel handig dat je als winkel voldoende op vooraad hebt zodat iedereen er gebruik van kan maken. Plus in app kan ik nooit kiezen voor express staat wel overal reclame voor maar in de app niet te kiezen
Duidelijke app, nette service.