Altijd bezorging naar wens

Al jaren zeer tevreden over zowel bestelling plaatsen, het bezorgen en de bezorger(s).

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Voor het grootste deel oké

Ik had 1 product 2 keer besteld (in dezelfde bestelling), maar kreeg i.p.v. daarvan 2 verschillende producten. Ik heb in de app staan dat ik geen alternatieve producten wil als het product wat ik besteld heb er niet is. Er zat ook een gat in 1 van de verpakkingen van 1 van deze producten. Verder was alles wel prima.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Bestelling nog geen enkele keer volledig juist

Eerste 2x ontbrak de sinas zero steeds En de taco kruiden Deze keer had k wasverzachter besteld en wasmiddel gekregen

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Niet alle produkten waren er.

Alternatieve keuze produkt, duurste keuze!

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Neutraal doen wat ze beloven.

Niet geheel negatief. Komen belofte na. En zijn hulpvaardig.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Voor derde keer vakantie boodschappen laten bezorgen in vakantiehuis maar super blij mee, is enigste supermarkt die ook na 16.00 bezorgd vriendelijke en behulpzame bezorger!!

Helaas veel verkeerde producten

Helaas waren van de 8 blikken Illy koffiebonen, 5 blikken gemalen koffie gepakt uit het magazijn. Enorm balen omdat ze in de filialen in Leerdam en IJsselstein de koffiebonen ook niet hebben.

Werd niet bezorgd in Bunschoten en 10 artikelen bleken niet op voorraad

Er stond online nergens vermeld dat Plus niet in Bunschoten-Spakenburg bezorgt. Daar kwam ik pas achter nadat ik al een behoorlijke tijd bezig was geweest met mijn artikelen in mijn online mandje te verzamelen. Ik kon mijn bestelling wel gratis ophalen, wel pas 4 dagen later en toen bleken er toch ook nog 10 artikelen er niet bij te zitten omdat ze niet op voorraad waren. Dat zag ik pas thuis. In de winkel heb ik een paar keer vermeld dat ik voor het eerst in die betreffende winkel was en ik niet precies wist hoe alles er aan toe ging, maar ik kreeg erg weinig tekst en uitleg. Voor mij beslist niet voor herhaling vatbaar dus.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Helaas veel niet of onvoldoende leverbaar

Bij het leveren bleek dat veel actieproducten ( bv 2 voor 1, 2de of 3de gratis) niet leverbaar waren. Dan wordt er 1 product voor de normale prijs bezorgd. Alternatieven waren slecht gekozen! Omdat wij een groot gezin hebben, bestel ik veel van hetzelfde (niet actie) product. Wanneer er dan ook nog daarvan de 1/2 of meer niet geleverd kan worden. Is dat erg frustrerend. En uitzoeken ten tijde van levering is erg lastig met zoveel boodschappen, want in welk kratje zit het desbetreffende product? Voorheen werd ik wel gebeld of ik vervangend of niets wil, nu niet meer. Er waren de laatste keer 19x toelichting ( niet op voorraad of alternatief). Ik ga weer terug naar de Jumbo

Prima! Bezorging op tijd

Goed!

prima levering

de kratten mogen wel schoon zijn als je je boodschappen krijgt, zijn vaak niet schoon

Onzorgvuldig

Geen pakbon geen kassabon terwijl ik daar wel om gevraagd heb. Onduidelijk wat de prijs was voor de extra cola, bezorger kwam er ook niet uit.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

te vaak zijn veel artikelen niet beschikbaar

De artikelen worden gedurende de dag verzameld en dat betekent vaak dat meerdere artikelen niet meer beschikbaar zijn. Voorbeelden hiervan zijn : brood, vleeswaren en artikelen die in de aanbieding zijn.

Waardeloos

Weer zoals vaker een product vergeten.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Gemakkelijk boodschappen doen

Gemakkelijk boodschappen doen vanuit je luie stoel. Het scheelt een hoop gesleep met zware/grote verpakkingen.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

lekker makkelijk

je hoeft niet de hele dag thuis te blijven je krijgt van te voren al bericht hoe laat de chauffeur komt toppie !!

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Netjes op tijd verpakt en aardige bezorger.

Fijne bezorging.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Erg goed en alles was er

Goed op tijd alles was editie van de bestelling

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Goede kwaliteit in combinatie met goede service!

Ruim en kwalitatief goed assortiment, klantvriendelijk, persoonlijke service. Wees heel zuinig op goed personeel, dat is goud waard!

Prima winkel vriendelijk personeel

Gewoon top

Bezorger goed te volgen, belen netjes als er niet iets is, enige minpunt was dat de druiven niet al te best waren voor de rest top

Heel klantvriendelijk

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Ik heb wel moeite met de bestelling via internet

Ik heb erg veel moeite met de bestelling via online als ik voor een ander ga bestellen.

makkelijk en goed

makkelijk via webshop en dan netjes via besteldienst thuis

Goed verzorgd.

Goed verzorgd door plus.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?
  • Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht