Goede producten, fijn personeel en goede service
Netjes op tijd en alles geleverd
netjes en goed
Sinds ik online de boodschappen doe bij plus ben ik zeer tevreden
Laatste keer was toppunt: verkeerde bestelling gekregen en dan 'ligt het aan de computer'.
Op tijd geleverd en er was een prijsverschil wat netjes opgelost is.
De app werkt tegenwoordig wat traag maar de service bij Plus Duizer is top!
4 keer gratis bezorgen gehad. Bijna iedere keer gaat er wel iets mis. Vandaag de laatste keer. Diepvries pizza's kwamen ontdooid. En tonijnsalade besteld maar zalm gekregen. Vervangend product, niet gevraagd of ik dit wilde. Bij andere grote supermarkt kun je dit soort zaken heel makkelijk online regelen en wordt het gelijk in behandeling genomen. Bij Plus gaat het niet echt makkelijk. Na 4 x gratis ga ik niet meer besellen bij Plus!
Ik ben zeer tevreden over de Plus. Goede en vriendelijke Service. Ga zo door
Alleen jammer dat de bananen zo groen zijn dat ik ze pas over enkele dagen kan eten
Gemakkelijk bestellen en alles keurig op tijd bezorgd door een leuke gezellige medewerkster van plus.
Boodschappen meestal keurig op tijd geleverd
Altijd vriendelijk overleggen als er een alternatief is
Makkelijk en vriendelijk personeel.
Mijn boodschappen bestellen via de Plus (app) is makkelijk en werkt voor mij goed. Ruim assortiment en goede service
Nieuwe geupdate App is extreem traag en niet gebruiks vriendelijk. Bezorging is verder goed
Fast delivery, very friendly delivery person, but i didn't like when 2 of my items were changed, that's why i give only 4 stars!
Word vaak niet gebeld als er boodschappen niet zijn! Wel vriendelijk personeel
Ik ontvang op een ontspannende wijze mijn weekboodschappen.
Gewoon goed.
Niets op aan te merken, het bestellen, betalen en ophalen verliep vlot zonder problemen. Enorm vriendelijk personeel!
Erg blij met de service.
Vriendelijke bezorgers, die netjes vertellen welke artikelen er niet voorradig waren.