Gemakkelijk om online te bestellen Kunt de bezorger goed volgen
Vriendelijk behandeld
Tijdens het ophalen van mijn bestelling kreeg ik te horen dat deze nog niet klaar ligt na bijna 20 min wachten bij de balie. De volgende dag zou deze vanaf 11 uur klaar liggen. Zodoende ben ik de volgende dag rond 13 uur gegaan. Er moest gevraagd worden waar de bestelling was want ook dan was deze nog niet klaar. De bestelling moeat nog nagelopen worden in de winkel. Dus weer wachten... en het personeel is ook nog eens chagie. Want de een moest tijdens de pauze de boodschappen nalopen waardooe ze heftig reageerde op haar collega. Niet professioneel waar klanten erbij zijn. Hier had ze wel excuses aangeboden en kreeg ik 10 procent korting. Nou dit was de eerste en laatste keer dat ik deze plus binnenloop of iets bestel. Ze kunnen wel wat leren mbt communicatie!
Goede bezorging....hele aardige bezorgers....keurig in kratten worden de boodschappen geleverd....vooral blijven zo....
Vriendelijke bezorger en netjes afgeleverd
Op tijd en volledig geleverd, met vriendelijk personeel!
De producten zijn netjes geleverd, erg handig. Klein minpuntje is het gebruik van de app, niet altijd duidelijk. Ook is de verwachte aankomsttijd globaal, tijd van van 2 uur. Andere supermarkten geven het heel precies aan.
Vriendelijk bezorger. Top service.
Over het algemeen erg tevreden. Soms zitten er artileken bij die nog maar heel kort of 1 dag houdbaar is.
Prettige jongeman, service gericht en boodschappen keurig verpakt. Complimenten
Het jammere is dat vaak producten die ik bestel er niet zijn of ik een vervangend product krijg soms is dat niet erg maar soms ook vervelend . Terwijl je in een andere plus winkel uit de buurt dit product er dan nog gewoon wel is.
Prima alleen de boodschappen die ik op woensdag had toegevoegd zaten er niet bij. Nu alsnog naar de supermarkt.
Ik ben erg te vreden
Goede levering, vriendelijk personeel!!
Keurig op tijd geleverd, alles netjes binnen gezet! Aardige bezorger, mooie verse producten!
Makkelijk bestellen en wordt punctueel bezorgd
Marc heeft het allemaal prima gedaan. Wel mis 'k de 64 (papieren) zegels en 6planten zegels. Dit had 'k wel op de bestelling mee gegeven. Het staat ook niet op de afrekening. Toch jammer van de punten, 'k geef de volle spaarkaarten altijd weg. Alles verder dikke prima. Fijn weekend. Anneke.
Bestelling wordt altijd netjes binnen gezet, en zware dingen uit de krat gehaald zonder dat ik hier iets van hoef te zeggen. Dit is fijn omdat ik dat niet zo goed zelf kan
Deze bezorger is een goede reclame voor de PLUS en dat al jaren.
Alles wordt prima geregeld eh goed bezorgd
Zeer goede bezorging en zeer vriendelijk
Alle bestelde artikelen zijn aanwezig en de bezorging is ook top.
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de bezorging. Wat soms een lastig punt is, dat is het opvolgen van de opmerkingen. Als dat misloopt, en ik bel daarover, dan wordt daar adequaat op gereageerd. Ik stel het op prijs dat, wanneer een artikel niet leverbaar is, ik even gebeld wordt. Dat gebeurt soms wel, soms niet. De jongens die de boodschappen brengen zijn altijd zeer vriendelijk. Ik beveel in principe nooit iets aan. Kan alleen mijn eigen ervaring laten weten. Dan is het verder aan de ander.
Goede kwaliteit en service