Alles wat goed
Veel bestelde producten waren kort aan de datum maar een paar dagen nog houdbaar
Laatste tijd veel problemen bij online bestellen via de website. Al paar keer gehad dat ik 1 product wil bestellen en er soms 3 tot 4 dezelfde producten in mijn bestellijst komen. Vaak wordt ik uitgelogd, terwijl ik nog in een bestelling zit. Kost veel meer tijd en ergernis dan voorheen. Ik overweeg om te stoppen met online bestellen.
Na 'vernieuwing' van de site is bestellen een ramp.
Ontzettend goed meedenkend personeel. Altijd vriendelijk en flexibel. Super service
Ik heb geen gratis bezorgen gehad Hen 6 euro betaald
Door lichamelijke beperking tijdelijk niet in staat om zelf boodschappen te doen Bezorgen door Plus is perfect. Ik kan op mijn gemak een lijstje maken en alles wordt netjes op de afgesproken tijd bezorgd. Denk dat ik er voortaan altijd gebruik van ga maken.
makkelijk te bestellen en je kunt de bezorger heerlijk volgen. dus geen uren wachten op je bestelling. al het personeel is super vriendelijk en behulpzaam.
Duidelijk, overzichtelijk. Blij met Timo als vaste bezorger op de donderdagmorgen
Verder netjes bezorgd, en lieve bezorging
De boodschappen worden fijn voor mij op de aanrecht gezet zodat ik ivm zwangerschap makkelijk de boodschappen kan uitladen. Er word altijd gevraagd hoe het gaat en/of een klein gesprekje gevoert. die persoonlijke aandacht word erg gewaardeerd. De producten zijn altijd nog zeker een aantal dagen tot een week houdbaar of zelfs langer. De kwaliteit van het groenten en fruit is ook goed. Er word ook echt meegedacht tijdens het uitzoeken van de boodschappen. dit bleek bij mijn bestelling van 2 trossen bananen van de aanbieding. De ene was rijp en lekker om nu te eten en de andere wat meer groen zodat deze nog wat langer kon blijven liggen. Heel fijn! Het assortiment in de app is wel wat beperkter als die in de winkel.
goede service
Bestellen gaat makkelijk. Soms is een artikel niet op voorraad, dan wordt meestal voor een goede vervanging gezorgd. Bezorging is helemaal prima. Vriendelijk en behulpzaam.
Kwam daar in het verleden veel over de vloer, woonde toen nog in de Dijkgraafslag
2 maaltijdsalades besteld en betaald en slechts 1 ontvangen. 3 bakjes Cashewnoten besteld en geen melding gekregen dat ze niet geleverd konden worden. We zagen t pas op de bon toen we al thuis waren met de boodschappen.
sinds de nieuwe site gaat het bestellen veel moeilijker
Goede service en de boodschappen worden netjes op tijd bezorgd
Alles was helaas niet op voorraad
Zie boven
perfect, zoals altijd
wordt altijd prima bezorgt, ik kan er niets anders van maken.
Het bestelgemak en de vlotte aan huis levering maakt dat ik zeker in de toekomst vaker zal bestellen
Mooi op tijd,vriendelijk personeel. Het online bestellen is alleen moeilijker dan maand geleden,das jammer