Bezorgster keurig en vriendelijk.
Met name het gebruik van een boodschappenlijstje is op de vernieuwde website zeer lastig geworden.
best
Onze ervaring is een hele goede!! Van kwaliteit tot vriendelijkheid TOP!!!
Snelle en correte levering met vriendelijke bezorger
Fijn dat Plus een gratis - bezorgen mail stuurde en de mail met bevestiging, een track en trace mail daarna en een klantvriendelijke bezorger zijn heel positief.
goed, snel en vriendelijk
Goeie en snelle levering :)
Net voor het eerst boodschappen besteld Service perfect netjes op tijd . Brengen boodschappen voor Je naar binnen. Nieuwe klant erbij. Een aanrader .
Een puntje is dat als artikelen niet op voorraad zijn, graag alternatief aanbieden en in ieder geval vermelden bij het plaatsen van de bestelling
De bezorging is prima, je kunt de bezorger goed volgen, je hoeft niet onnodig thuis te blijven. Ik zeg houden zo Sinds de aanpassing vd app is de app er niet prettiger op geworden. De kortingen worden niet direct verrekend waardoor je pas bij t bestellen kunt zien wat je moet betalen
Mijn ervaring is vrij goed, maar het gaat wel eens mis. De site was meerdere malen slecht om de juiste bestellingen te doen. de pakketten zijn niet mijn favoriet. Nu dus weer de plantenactie. Zelfde planten als vorig jaar en niet mijn voorkeur. De eenjarige plantjes vond ik een prima actie. Leuk in bakken en in de tuin . De bonnenboekjes vind ik een zeer slechte reklame. is voor grote gezinnen en altijd dezelfde artikelen. Met dure wasmiddelen enz.
Makkelijk te zoeken op boodschap. Prettig aan de deur geleverd wel duur 6 euro verzenden als het zo dicht naast de winkel is.
Heel gemakkelijk
Altijd netjes en op tijd En vriendelijk en behulpzaam
er was een actie op tv dat de bezorging gratis zou zijn niet dus, ik heb het de bezorger nog gevraagd en zei ja. Toch zijn de bezorgkosten in rekening gebracht
doe het al een poosje ,en bevalt mij prima.
top zoals altijd
Vindt t heel fyn .
Keurig afgeleverd. Bestelling klopte volledig en de houdbaarheid van de verse producten was top. Vriendelijke bezorger!
Omdat de site van plus er al dagen slecht werkt heb ik deels op mijn Pc en deels op de tablet besteld, lukte niet best. Dus lang niet alles in huis, vanwege een fysieke beperking kan ik zelf niet naar de winkel vandaar dat ik het online bestel , maar moet het wel lukken!! Een ICT probleem moet een goede ICTer toch kunnen oplossen.
Ik ben altijd heel tevreden over de bezorging, echter kreeg ik vandaag 2 maaltijdsalades die maar tot morgen houdbaar zijn. Dit vind ik echt zonde!
Ik vind het heel vervelend dat de site weer aangepast is. Ik had een boodschappenlijstje gemaakt, wat heel handig werkte. Dat hebben ze nu veranderd, je moet artikel voor artikel aanklikken en dan kun je ze pas toevoegen aan de winkelmand, dit duurt allemaal extra lang. Heel jammer.
Zeer tevreden, hele bestelling compleet