Zeer nette service. Alles keurig op tijd bezorgd. En ook gekoeld
De bezorgers zijn vriendelijk en stralen rust uit. Ook het aanbieden van alternatieven gaat in 9 van de 10 keer goed. En de producten hebben een lange houbaarheidsdatum
Jammer dat de bestelling nooit compleet wordt geleverd. Hierdoor loop je korting mis. Milka chocopasta met 50% korting volle pond voor betaald, er mee terug maar de winkel, daar krijg je wel korting.
ik kon lang niet alles vinden, kon bijv. een soort kaas niet vinden. en zo nogal wat. Om voor elkaar te krijgen dat ik de korting kreeg, kost meer tijd dan de korting die het op bracht.
Goede service bij bezorging
Ik heb al vaker via PLUS iets laten bezorgen en elke keer zijn er artikelen, vooral aanbiedingen, die niet beschikbaar zijn. Laatste bezorg maar weer eens geprobeerd (prima afgeleverd door jullie collega hoor) ik had doos aanbieding witte wijn besteld. Er was slechts 1 fles beschikbaar. (Ik had speciaal bestelling geplaatst ivm die aanbieding) ! Dit was dus de laatste keer dat ik iets laat bezorgen via PLUS, helaas.
Goed verzorgd
Bezorging en service zijn prima. Puntje van kritiek zijn de kratten die vaak niet schoon zijn. De laatste twee kratten waren echt vuil. Heb mijn produkten afgeveegd.
Keurig in tijdblok en allemaal aardige bezorgers
Het lopen gaat moeilijk dus ben erg blij met Plus en de bezorging van mijn boodschappen.
Geen mail meer over geschatte aankomsttijd (sinds ca december), steeds vaker dingen niet meer online te bestellen of een alternatief krijgen op de dag zelf De nieuwe app laat geen aanbiedingen zien in je winkelwagen en de bezorging wordt niet meer automatisch in je agenda gezet
makkelijk en snel te bestellen, netjes en vriendelijk op tijd bezorgd.
onduidelijke foutmelding: default vraag type rating is verplicht
Goede service,klantvriendelijk
prima, bezorging
Super fijn dat levering zo enorm vlot kan. Wel jammer dat er veel producten ontbraken. Dat is dan wel het risico die je neemt
Al een paar jaar maak ik gebruik van deze service
Bij bijna elke bestemming worden producten die bleek geleverd kunnen worden vervangen door alternatieve producten. Ik ben echter niet blij met de keuzes die worden gemaakt. Bijvoorbeeld een dubbele hoeveelheid (2 biefstukken ipv 1, wasabi mayonaise ipv truffel mayonaise..). Ik krijg aan de deur niet de mogelijkheid om deze producten terug te geven. Bij het uitpakken dan de kratten zie ik pas wat aangepast is... Ik zou graag vooraf per mail zien wat aangepast wordt zodat ik of vooraf zelf een alternatief kan kiezen of aan kan geven dat ik het product niet wil, of als dit niet kan aan de deur.
Heerlijk om de boodschap te laten leveren. Goede en nette service
Wij bestellen al jaren onze boodschappen naar tevredenheid
Mijn bestelling is met 1 alternatief product volledig volgens bestelling geleverd, prima. Wat ik jammer vind is dat de bananen boven op de witte bolletjes gelegd waren en dat die daardoor behoorlijk plat zijn geworden en ook boven op 1 van de broden waren zwaardere producten gelegd waardoor deze nog maar de helft was, aandachtspunten. Het zou mooi zijn als op de dag zelf het tijdsvak door een berichtje zou kunnen worden verkleind ipv 2 uur.
Volgens actie gratis bezorgen, bleek bij bestellen niet duidelijk dat Express niet erbij hoorde, erg jammer was nu duur uit
Nu heb ik 3 soorten witbrood, waarvan tijger witbrood, waar ik de korst niet van door gebeten krijg, erg taai brood, ben er niet blij mee
Ntv